Στις 14 Ιουλίου 2022 ο Ερμής από τις 18° 14’ του Καρκίνου σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα μας φέρει θετικές εξελίξεις, τόσο σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά μας, όσο και στην προσωπική μας ζωή.

Για το λόγο αυτό θα νιώθουμε παραπάνω χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Επιπλέον, θα έχουμε την όρεξη να κοινωνικοποιηθούμε, να γνωρίσουμε κόσμο και να διασκεδάσουμε με μια διάθεση να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητάς μας. Η καλή μας διάθεση και το χιούμορ με το οποίο θα αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις θα λειτουργήσουν σαν μαγνήτες θετικών γεγονότων στη ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ

Θα κάνετε κάποια έξοδα για το σπίτι αλλά θα είναι για καλό δεδομένου ότι θα αφορούν μια ανακαίνιση ή απλά μια ανανέωση επίπλων ή διακόσμησης. Επίσης, θα έχετε θετικές εξελίξεις σε ένα θέμα σχετικό με την ακίνητη περιουσία σας. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τους οικείους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Όμορφες ειδήσεις και ευχάριστες συναντήσεις θα σας φέρουν ένα αέρα αισιοδοξίας. Μια αλλαγή που θέλετε να κάνετε ολοκληρώνεται και αυτό θα σας γεμίσει χαρά. Ορισμένοι θα τολμήσετε να εκφράσετε όλα όσα επιθυμείτε σε κάποιο άτομο, ενώ ένα ταξίδι θα σας βοηθήσει να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα βρείτε έξυπνες και πρωτότυπες λύσεις για κάποια οικονομικά σας θέματα τα οποία, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να αφορούν και παρελθούσες οικονομικές σας εκκρεμότητες. Για ορισμένους θα υπάρξουν επαγγελματικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες οι οποίες όμως, προς το παρόν, θα πρέπει να μείνουν μυστικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε την υποστήριξη από άτομα του φιλικού σας κύκλου σε σχέση με κάποια επαγγελματικά σας σχέδια. Η διάθεσή σας να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και γενικά να περάσετε καλά, θα λειτουργήσει σαν βάλσαμο καθώς θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε όλα τα θετικά που έχετε στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Το βλέμμα σας είναι στραμμένο στις θετικές αλλαγές που με γρήγορους ρυθμούς γίνονται, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας, κάποιες αποκαλύψεις ή εξομολογήσεις θα πυροδοτήσουν εξελίξεις που θα σας ικανοποιήσουν και θα σας ανανεώσουν ψυχή τε και σώματι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις σε σχέση με μια έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα σας την οποία και έχετε μοιραστεί με άτομα με τα οποία κινήστε στους ίδιους χώρους. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά ταξίδια, μάθηση, νομικά θέματα και υπογραφές συμβολαίων. Κάποιοι θα βρεθείτε ξανά με κάποιο παλιό σας γνώριμο.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε σχέση με κάποια επαγγελματικά σας σχέδια κάτι που θα έχει την δυναμική να βελτιώσει και την οικονομική σας πραγματικότητα. Έτσι θα τακτοποιήσετε και οικονομικές σας εκκρεμότητες. Επίσης, θα έχετε μια μεγάλη, είτε ηθική, είτε υλική ικανοποίηση καθώς θα αναγνωριστούν οι αγώνες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεστε στην γραμμή εκκίνησης και ετοιμάζεστε να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει αλλά και παράλληλα ανανεώσει ψυχικά με άτομο ανοιχτόμυαλο και ίσως λίγο εκκεντρικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα ανανεωθεί με ευχάριστο τρόπο η καθημερινότητά σας καθώς θα αποφασίσετε να «αδράξετε τη μέρα» και να γεμίσετε θετική ενέργεια. Πολύ καλές εξελίξεις θα έχετε και σε σχέση με κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες σε τράπεζες, κληρονομικά ή ασφάλειες. Ορισμένοι θα νιώσετε ότι αφυπνίζεστε ερωτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είστε ερωτικά μαγνητικοί και άκρως γοητευτικοί κάτι που θα σας χαρίσει κατακτήσεις ενώ για ορισμένους από εσάς ένας κεραυνοβόλος έρωτας ανήκει στη σφαίρα του πιθανού. Με το ταίρι σας θα βιώσετε όμορφες και ερωτικά απολαυστικές στιγμές. Ευχάριστες ειδήσεις θα έχετε και στα επαγγελματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα ανακαλύψετε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε και να βελτιώσετε, τόσο την καθημερινότητά σας, όσο και την δουλειά σας. Επίσης, θα ανανεωθείτε εμφανισιακά και ταυτόχρονα ψυχικά. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε κάποιες αλλαγές στην κατοικία σας ενώ άλλοι θα μετακομίσετε σε ένα καινούργιο σπίτι.

ΙΧΘΥΣ

Η αισιοδοξία επιστρέφει καθώς κάποια τρέχοντα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε σε ό,τι θετικό υπάρχει στη ζωή σας. Αφουγκραστείτε τη ανάγκη που έχετε για να κάνετε κάτι καινούργιο και δημιουργικό και πράξτε τα δέοντα. Μια ερωτική εξομολόγηση θα σας εξιτάρει το ενδιαφέρον.

Πηγή: Myastro.gr, govastileto.gr


Πηγή