Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας;

Στις 24 Απριλίου 2022 ο Ερμής από τις 23° 52’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η όψη αυτή θα φέρει κάποιες δυσκολίες στον τρόπο που επικοινωνούμε τις σκέψεις, τις ιδέες και τα σχέδιά μας με τους άλλους καθώς δεν θα μας είναι καθόλου εύκολο να μεταφράσουμε λεκτικά αυτά που υπάρχουν στο μυαλό μας.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να επιλέξετε πιο συνετά τους καινούργιους ανθρώπους με τους οποίους θα σχηματίσετε συμμαχίες, είτε αυτές αφορούν την καριέρα σας, είτε αυτές αφορούν συλλόγους ή ομάδες στις οποίες είστε ενεργό μέλος. Ωστόσο, σε ό,τι αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, θα πρέπει να μην είστε απότομοι και ιδιαίτερα αυστηροί.

ΤΑΥΡΟΣ

Το γενικότερο κλίμα έντασης που θα φέρει η όψη αυτή θα σας ωθήσει να εστιάσετε, είτε στην εξέλιξη της καριέρας σας, είτε στην ολοκλήρωση κάποιου έργου που έχετε αναλάβει, με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να γίνετε επιθετικοί με τους συνεργάτες ή με τους οικείους σας. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και την τάση όξυνσης της εκφοράς του λόγους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και είστε έτοιμοι να κυνηγήσετε νέους στόχους, είτε στον προσωπικό, είτε στον επαγγελματικό τομέα της ζωής σας με όρεξη και θάρρος, κάποιες καθυστερήσεις σε σχέση με την πραγματοποίηση τους, θα σας κάνει να δυσανασχετήσετε και να αισθανθείτε απογοήτευση και θλίψη. Κάντε υπομονή και χρησιμοποιείστε τον χρόνο που σας δίνεται για να διπλοτσεκάρετε τις λεπτομέρειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει μια κάποια απογοήτευση σε σχέση με την αρνητική συμπεριφορά προς το άτομό σας, προσώπων από το φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον, πολύ περισσότερο μάλλον αν στη μεταξύ σας σχέση υπάρχει και κάποια οικονομική εκκρεμότητα. Επίσης, ίσως καθυστερήσει μια οικονομική συνεργασία που αναμένατε.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να είστε, τόσο προσεκτικοί στο πως εκφράζεστε, όσο και ανεκτικοί σε ό,τι ακούτε, σε σχέση με το ταίρι και με τους συνεργάτες σας καθώς η όψη αυτή θα φέρει ασυνεννοησίες και καθυστερήσεις σε πλάνα που είχατε βάλει. Το αποτέλεσμα θα είναι να νιώσετε εξαιρετικά πιεσμένοι και να δημιουργηθούν εντάσεις και νευρικά ξεσπάσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεδομένου ότι είστε άνθρωποι που αρέσκονται στο να ακολουθούν μια συγκεκριμένη ρουτίνα, τώρα με την όψη αυτή θα πρέπει να συνηθίσετε τις καθυστερήσεις και τις ανατροπές στο πρόγραμμά σας. Επιπλέον, ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε σε υπογραφές συμβολαίων και νομικά έγγραφα έτσι ώστε να αποφύγετε παρερμηνείες και λοιπά προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα σας προσγειώσει λίγο απότομα στην πραγματικότητα καθώς, αν και εσείς γνωρίζετε πολύ καλά τι θέλετε και τι είναι καλό για εσάς, και όχι μόνο για εσάς, οι υπόλοιποι μοιάζει σαν να μη μπορούν να σας ακολουθήσουν, τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που εσείς φαντάζεστε. Λίγο παραπάνω προσοχή θα χρειαστεί να δώσετε σε κάποια οικονομικά ζητήματα για να μην «τρέχετε» αργότερα.

Ολυμπία

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε βάση στον τρόπο που μεταφέρετε τα θέλω και τις ανάγκες σας, τόσο στα μέλη της οικογένειάς σας, όσο και στους συνεργάτες σας καθώς θα υπάρξει μια πιο αυστηρή διάθεση από μέρους τους προς το άτομό σας την οποία και θα εκλάβετε ως έλλειψη κατανόησης. Επίσης, ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα για κάποιες ζημίες που θα γίνουν στο σπίτι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και έχετε βάλει τους στόχους σας και έχετε κάνει και τα σχετικά πλάνα σας, με χαρτί και μολύβι που λένε, με την όψη αυτή θα αναγκαστείτε να υποστείτε κάποιες καθυστερήσεις οι οποίες θα σας βγάλουν εκτός των χρονικών ορίων που είχατε θέσει με αποτέλεσμα να αγχωθείτε. Προσέξτε να μην κάνετε κινήσεις που στο τέλος θα λειτουργήσουν εναντίον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την προσοχή και τη βοήθειά σας, ιδιαίτερα μάλιστα την οικονομική, θα χρειαστούν τα παιδιά σας ή κάποια άλλα μέλη της οικογένειάς σας. Επίσης, σε ό,τι αφορά κάποια χρήματα που περιμένετε, θα υπάρξουν επιπλέον καθυστερήσεις που θα σας στρεσάρουν. Σε προσωπικό επίπεδο, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια επικοινωνιακά θέματα με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την όψη αυτή θα γίνετε λίγο παραπάνω επικριτικοί και αυστηροί με τους οικείους σας καθώς θα αισθανθείτε ότι δεν σας νιώθουν και δεν σας καταλαβαίνουν όπως θα θέλατε. Επιπλέον, κάποιες καθυστερήσεις σε τεχνικές εργασίες στο σπίτι σας θα σας αγχώσουν και θα σας φέρουν επιπλέον νεύρα. Ηρεμήστε και προσπαθήστε να λειτουργήσετε με βάση την λογική.

 ΙΧΘΥΣ

Για ορισμένους από εσάς η όψη αυτή θα φέρει μυστικές επαφές με άτομα, είτε από το ερωτικό σας παρελθόν, είτε με καινούργια πρόσωπα που σας έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον. Μη βιαστείτε όμως να πάρετε αποφάσεις. Στη μεν πρώτη περίπτωση, θα πρέπει, εκτός από αυτά που σας ένωναν, να θυμηθείτε και αυτά που σας χώρισαν, στην δε δεύτερη, μπορεί τα πράγματα να μην είναι ακριβώς όπως θα θέλατε να είναι.

Πηγή: Myastro.gr, govastileto.gr


Πηγή