Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 28 Απριλίου 2022 ο Ερμής από τις 28° 36’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η δύναμη της διείσδυσης στο μυαλό των άλλων που η όψη αυτή θα προκαλέσει θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε, όχι μόνο αυτούς και τις προθέσεις τους, αλλά και γενικά τις καταστάσεις και τον τρόπο που εμείς πρέπει να κινηθούμε έτσι ώστε να έχουμε τα καλύτερα, κατά περίπτωση, αποτελέσματα.

ΚΡΙΟΣ

Με την όψη αυτή θα αισθανθείτε ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά καθώς, κάποιες σημαντικές, για εσάς και τα επαγγελματικά σας σχέδια, πληροφορίες θα έρθουν στα χέρια σας βοηθώντας σας να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Θα βρεθούν άτομα, σε ό,τι αφορά την καριέρα σας, ιεραρχικά ανώτερα από εσάς ή γενικά ισχυρά τα οποία θα σταθούν στο πλάι σας σε σχέση με μια επαγγελματική συμφωνία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει, για το δικό σας καλό, να εκμεταλλευτείτε την διεισδυτική σας αντίληψη την οποία η όψη αυτή θα ενισχύσει τα μάλα. Αυτό σημαίνει ότι, όχι μόνο θα καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας, αλλά θα εστιάσετε με την πρέπουσα προσοχή και διορατικότητα στις όποιες λεπτομέρειες χρειάζεται έτσι ώστε να να καταφέρετε να κάνετε πραγματικότητα κάποια σημαντικά σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να εμπιστευτείτε την αυξημένη διαίσθηση που η όψη αυτή σας χαρίζει. Επίσης, θα ανακαλύψετε το όποιο παρασκήνιο έχει στηθεί πίσω από την πλάτη σας, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο. Επιπλέον, θα τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητές σας. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, ένας παθιασμένος έρωτας έχει φέρει, ή θα φέρει, στη ζωή σας τα πάνω κάτω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα βελτιώσετε σημαντικά την ερωτική σχέση με το ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι θα έχουν κάποιες ευκαιρίες, ίσως και μέσα από φιλικές παρέες, να κάνουν μια αισθηματική γνωριμία η οποία θα έχει την δυναμική να εξελιχθεί σε έρωτα ζωής. Η όψη αυτή, θα ενισχύσει την ικανότητά σας να «πιάνετε στον αέρα» τις ενέργειες και το τι ακριβώς γίνεται, κάτι που θα σας βοηθήσει και στις φιλικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει στο να γίνετε περισσότερο διορατικοί και ως εκ τούτου να αντιληφθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προθέσεις των άλλων, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το εργασιακό σας περιβάλλον και τις σχέσεις σας, είτε με συναδέλφους, είτε με τους εργοδότες σας. Επιπλέον, ορισμένοι από εσάς θα θελήσετε να κάνετε μία, σχεδόν μεταμορφωτική αλλαγή, σε σχέση με την εμφάνισή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και υπό κανονικές συνθήκες δεν σας είναι και ιδιαίτερα εύκολο να εκφράζετε με λόγια τα συναισθήματά σας, τώρα και με την όψη αυτή θα το καταφέρετε. Αυτό θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για την σχέση σας. Φυσικά, αυτό μπορεί να λειτουργήσει και ανάποδα και να είστε εσείς οι αποδέκτες μιας ερωτικής εξομολόγησης. Επιπλέον, θα λάβετε μια ιδιαίτερα σημαντική για το μέλλον σας πληροφορία.

ΖΥΓΟΣ

Θα χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις της οικογένειάς σας τις οποίες και θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε. Επιπλέον, ορισμένοι από εσάς θα ασχοληθείτε με μια αγοραπωλησία οικογενειακού ακινήτου, την μεταβίβασή του ή ακόμα και με μια κληρονομιά. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, το πάθος θα επιστρέψει στην σχέση σας ή θα κάνετε μια νέα παθιασμένη ερωτική σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοιχτά με την όψη αυτή καθώς, θα ακούσετε κάποια ενδιαφέροντα για την επαγγελματική σας εξέλιξη σχόλια από τρίτους ή στην χειρότερη περίπτωση θα μάθετε από τι και ποιον πρέπει να φυλαχθείτε. Η αλήθεια πάντως είναι, ότι τόσο οι διπλωματικές σας ικανότητες και η εξυπνάδα σας, όσο και η ανεπτυγμένη σας διαίσθηση θα σας βοηθήσουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ορισμένοι από εσάς, προκειμένου να αυξήσετε το εισόδημά σας και να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες θα απασχοληθείτε και μια επιπλέον εργασία. Σε ό,τι αφορά, είτε τις εργασιακές, είτε τις προσωπικές σας σχέσεις θα χρειαστεί να εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και τη διορατικότητά σας και έτσι να αντιληφθείτε τις κρυμμένες αλήθειες στα λόγια των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή και να κατανοήσετε, καταρχάς τα πραγματικά σας συναισθήματα για το ταίρι σας, τους συνεργάτες, τους φίλους, ή για τον οποιονδήποτε σημαντικό άλλο της ζωής σας, και κατά δεύτερο να επιτρέψετε στον εαυτό σας να επικοινωνήσετε τις πιο βαθιές ανάγκες και τα θέλω σας, χωρίς φόβο αλλά σίγουρα με μπόλικο πάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί να δώσετε όλη σας την προσοχή και την ενέργεια σε θέματα σχετικά, είτε με τους οικείους σας, είτε με την κατοικία σας. Ορισμένους από εσάς θα τους απασχολήσουν ζητήματα συμβολαίων, κληρονομικά, αγοραπωλησίας κάποιας ακίνητης περιουσίας αλλά και, γιατί όχι, μίας ανακαίνισης, η οποία θα μεταμορφώσει εντελώς το χώρο που ζείτε ή που ενδεχόμενα εργάζεστε.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τις όποιες σκέψεις σας με τρόπον τέτοιο ώστε να καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, καθώς θα λέτε ό,τι ακριβώς χρειάζεται, τη κατάλληλη στιγμή, στο πιο κατάλληλο άτομο και με τον πιο σωστό τρόπο. Επιπλέον, ο φιλικός και ο ευρύτερα κοινωνικός σας κύκλος θα σας βοηθήσει να κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα που μπορεί να παίξουν ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή σας στο προσεχές μέλλον.

Πηγή: Myastro.gr, govastileto.gr


Πηγή