Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μήνυση σε καλλιτέχνη – Τι συνέβη;

Τον δρόμο της δικαιοσύνης προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του αποφάσισε να ακολουθήσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Όπως αποκάλυψε η New York Post, ο Έλληνας σούπερ σταρ και φετινός MVP του NBA, κατέθεσε μήνυση στον καλλιτέχνη Τζίντερ Μπόγκαλ, επειδή εκείνος κυκλοφόρησε μπλουζάκια με την φράση “Greek Freak”.

Συγκεκριμένα ο Τζίντερ Μπόγκαλ που εμπορεύεται σε ιστοσελίδα ρούχα εμπνευσμένα από παίχτες του ΝΒΑ, εμφάνιζε σε μία από αυτές τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ντυμένο με χλαμύδα και με ένα στεφάνι με κέρατα στο κεφάλι.

Ο λόγος που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέθεσε μήνυση είναι επειδή θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης εκμεταλλεύτηκε το όνομά του για να βγάλει λεφτά, καθώς ο ίδιος έχει κατοχυρώσει τη συγκεκριμένη φράση.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα προϊόντα που πούλησε ο κατηγορούμενος με την επωνυμία GREAK FREAK πουλήθηκαν με στόχο να μπερδέψουν και να αποπροσανατολίσουν τους πελάτες» αναφέρει σε ένα μέρος της μηνυτήριας αναφοράς του, ο δικηγόρος του Αντετοκούνμπο.

Να σημειώσουμε πως η πλευρά του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχε επισημάνει από τις 3 Μαΐου μέσω επιστολής στον Μπόγκαλ, ότι αυτό που έκανε ήταν παράνομο, αλλά δεν πήρε ποτέ απάντηση.

Σύμφωνα με τη μήνυση που υποβλήθηκε, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζητά αποζημίωση ύψους 2 εκατ. δολαρίων.

govastileto.gr

Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ