ΚΡΙΟΣ

Οι πολλές εισερχόμενες πληροφορίες ενδέχεται, αντί να ξεδιαλύνουν το σκηνικό, να σας μπερδέψουν ακόμα περισσότερο σε ό,τι αφορά σχέδια και πλάνα σας και να σας οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις και, φυσικά, αποφάσεις. Προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε για τυχόν παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε λίγο παραπάνω προσοχή στο στενό φιλικό περιβάλλον σας και στα άτομα που κινούνται στους ίδιους χώρους με εσάς καθώς ενδέχεται, είτε να υπάρξουν εντάσεις που θα σας αποδιοργανώσουν, είτε να θελήσουν να εκμεταλλευτούν, ακόμα και οικονομικά, την καλή σας πίστη και διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κρατήστε χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τις εργασιακές σας σχέσεις, ειδικά με άτομα ανώτερα από εσάς στην ιεραρχία. Σε ό,τι αφορά κάποιο επαγγελματικό σας πλάνο ή ενδεχομένως αλλαγή που θέλετε να κάνετε, μην έχετε μεγάλες προσδοκίες έτσι ώστε να μην απογοητευτείτε. Κινηθείτε αργά και με σύνεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην ανακατευτείτε με κουτσομπολιά, ειδικά μέσα στην εργασία σας, γιατί θα εκτεθείτε. Από την άλλη, αρκετοί από εσάς θα ανακαλύψετε κάποιο παρασκήνιο που θα σας βάλει σε έντονες σκέψεις αναφορικά με τη μελλοντική πορεία σας. Προσοχή στο που εμπιστεύεστε τα μυστικά σας.

ΛΕΩΝ

Η φιλική και κοινωνική σας διάθεση σε συνδυασμό με το ότι εστιάζετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων και των ανθρώπων, μπορούν να σας οδηγήσουν σε λάθη. Να θυμάστε ότι θα υπάρξουν άνθρωποι στη ζωή σας που με τη συμπεριφορά τους θα εγείρουν κάποιες ανασφάλειές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε ασυνεννοησία, εντάσεις και προβλήματα, είτε με άτομα που βρίσκονται σε ανώτερες θέσεις από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία, είτε με τους γονείς ή πρεσβύτερα μέλη της οικογένειάς σας. Αν σας ενδιαφέρει κάτι νέο επαγγελματικά, θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί.

ΖΥΓΟΣ

Μην παρασυρθείτε από τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις που θα ακούσετε, τόσο σε επαγγελματική, όσο και σε προσωπική βάση, γιατί τα πράγματα δεν θα είναι όπως σας παρουσιάζονται. Ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις σε κάποια επαγγελματικά πλάνα σας. Κάντε λίγο υπομονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας γιατί, ακόμα και αν υπάρξουν επιπλέον έσοδα, θα υπάρξουν και ξαφνικά έξοδα. Προσπαθήστε να καλύψετε, αν έχετε, στο μέτρο του δυνατού οφειλές. Αισθηματικά, θα πρέπει να εστιάσετε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσουν οικογενειακές σχέσεις, θέματα σπιτιού ή γενικά ακινήτων καθώς και η σχέση με το ταίρι σας διότι θα νιώθετε ότι υπάρχει μια κάποια συναισθηματική απόσταση. Αποφύγετε τις εντάσεις και προσπαθήστε να μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα τα οποία είναι βασισμένα στις ανασφάλειές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα νιώσετε λίγο παραπάνω πιεσμένοι σε ό,τι αφορά την καθημερινότητα και το πρόγραμμά σας και, ταυτόχρονα, χωρίς ενέργεια, κάτι που θα σας προκαλέσει έναν κάποιο εκνευρισμό. Αποφύγετε τις εντάσεις και μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά που θα οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό σας σε ό,τι αφορά, τόσο καινούργιες αισθηματικές γνωριμίες, όσο και νέες εργασιακές σχέσεις, καθώς τα πράγματα ενδέχεται να μην είναι ακριβώς όπως τα φαντάζεστε. Απομακρυνθείτε από ανθρώπους που επιθυμούν να σας χειραγωγήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ειδικά αν αυτές αφορούν ακίνητα και περιουσιακά στοιχεία, και καλύτερα πάρτε το χρόνο σας προκειμένου να αναλύσετε διεξοδικά τις προσλαμβάνουσες πληροφορίες και, με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα, να δείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε.

Πηγή: myastro.grgovastileto.gr