ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να αντιμετωπίσετε τους όποιους φόβους ή ανασφάλειες σας κρατούσαν πίσω από τα όνειρά σας. Ακόμα και αν υπήρξε κάποιο παρασκήνιο εναντίον σας, τώρα με την όψη αυτή θα πέσουν οι μάσκες και θα αποκαλυφθεί η αλήθεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε με την όψη αυτή την ευκαιρία να αναπληρώσετε το χαμένο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, χρόνο που σας στέρησε από τους δικούς σας ανθρώπους και να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους. θα έρθετε πιο κοντά ερωτικά με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να αξιολογήσετε, είτε κάποιες καινούργιες ιδέες σας, είτε μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει. «Μεταξύ τυρού και αχλαδιού» που λένε, μπορούν να γίνουν πολύ σημαντικές συζητήσεις και φυσικά οικονομικές συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη όψη αυτή θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή, γενικά, με αγαπημένα πρόσωπα της ζωής σας μέσα από διασκεδάσεις ή ένα ταξίδι. Εύνοια δέχεστε σε θέματα σχετικά με παιδιά, σπουδές, μετακινήσεις, υπογραφές συμβολαίων ή ακόμα και σε νομικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας ενώ, το γεγονός ότι τα εισοδήματά σας καλυτερεύουν, θα σας βοηθήσει να περιποιηθείτε τους οικείους σας. Ορισμένους θα σας απασχολήσει μια αγοραπωλησία ακινήτου. Αισθηματικά, η ερωτική φαντασία θα ζωηρέψει τη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας χαρίσει ευκαιρίες για επαγγελματικές επιτυχίες καθώς, τόσο τα επικοινωνιακά σας ταλέντα, όσο και η αρωγή από άτομα που σας γνωρίζουν και σας εκτιμούν, θα παίξουν ξεχωριστά το ρόλο τους. Ένα ταξίδι ή μια συζήτηση με το ταίρι σας θα σας φέρει γαλήνη.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα σας θυμίσει ότι, εκτός από το ζην, μεγάλη αξία έχει και το ευ ζην. Θα σας κάνει πολύ καλό να χαλαρώσετε από την πολύ πιεστική καθημερινότητα που βιώνετε αυτόν τον καιρό και να απολαύσετε τις στιγμές που έχετε με το ταίρι σας ή με τους οικείους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας χαρίσει χαρά και αισιοδοξία. Τόσο γιατί τα επαγγελματικά σας πάνε από το καλό στο καλύτερο, όσο και γιατί μια προσδοκία καρδιάς εκπληρώνεται. Αφήστε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας να σας δείξουν το δρόμο για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και υπήρξαν αρκετά προβλήματα και πιεστήκατε πολύ, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο κυρίως λόγω λαθών, παθών και μυστικών, η όψη αυτή σας βοηθάει να ανταπεξέλθετε των προβλημάτων δίνοντάς σας λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας στρέψει το βλέμμα στους φίλους σας και στον κοινωνικό σας κύκλο. Εκεί μπορείτε να βρείτε ανθρώπους που θα στηρίξουν τα σχέδιά σας σχετικά με ένα προσωπικό σας πλάνο καθώς και να κάνετε μια ενδιαφέρουσα αισθηματική γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο βασικός σας στόχος είναι η καριέρα σας και το κύριο μέλημά σας είναι η βελτίωση των οικονομικών σας. Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να κάνετε έξυπνες κινήσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σας εικόνα και θα φέρουν την πολυπόθητη οικονομική σταθερότητα.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να επεκταθείτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Να βγείτε, να διασκεδάσετε, να κάνετε γνωριμίες, να ταξιδέψετε, να βάλετε σε πορεία υλοποίησης τα επαγγελματικά σας όνειρα και, φυσικά, να βρείτε την ισορροπία και τη στοργή μέσα από τη σχέση σας.

Πηγή: Myastro.gr, govastileto.gr


Πηγή