Εξακολουθεί ο κακός χαμός με την παράσταση Toc Toc. 

Ολα ξεκίνησαν μετά τις δηλώσεις του Ευθύμη Ζησάκη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται σε πρόβες για μια παράσταση στην οποία… παίζει άλλος. Παρότι εδώ και μέρες ο ηθοποιός έχει αντικατασταθεί από τον Νίκο Πολυδερόπουλο στο «Toc Toc» στο Θέατρο Ήβη, το βράδυ της Τρίτης, σε πρεμιέρα κινηματογραφικής ταινίας, δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες πως εκείνος κάνει πρόβες για την εν λόγω θεατρική παράσταση.

Φυσικά χθες, ο Κώστας Σπυρόπουλος, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της παράστασης Toc Toc, τον άδειασε κανονικά

Για το θέμα τοποθετήθηκε σήμερα και ο Κρατερός Κατσούλης. 

«Θέλω να πω στον Ευθύμη, γιατί τυχαίνει να τον είχα και μαθητή μια χρονιά, θέλω πραγματικά να μιλήσουμε κάποια στιγμή. Φίλε, δεν ξέρω τι έχει γίνει, δεν ξέρω τι σου συμβαίνει, πρέπει όλο αυτό το πράγμα να το μαζέψεις. Πρέπει κάτι να γίνει γιατί κάνεις κακό στον εαυτό σου πολύ. Και δεν είσαι ένα κακό παιδί, δεν είσαι ένας κακός άνθρωπος. Δεν έχεις λόγο να φτιάχνεις μια τέτοια κατάσταση γύρω σου. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σε βοηθήσουν και που σου δίνουν ευκαιρίες. Οπότε, προφανώς κάτι συμβαίνει. Δεν ξέρω τι είναι. Ελπίζω να είναι περαστικό. Μάζεψ’το!», είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης. 

Η Κατερίνα Καραβάτου που είχε συνεργαστεί με τον Ευθύμη Ζησάκη στο «Μες στην καλή χαρά», ανέφερε στον αέρα της Φωλιάς των Κου Κου: «Από την εμπειρία της συνεργασίας μου τότε δεν υπήρχαν καθόλου τέτοια δείγματα του Ευθύμη. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση που είπαν ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος και ο Δημήτρης Σταρόβας δεν ήθελαν και να το βγάλουν όλο αυτό προς τα έξω για να μη του δώσουν τη χαριστική βολή, δεδομένου ότι υπάρχει και μια ιστορία τώρα πια, αφού είναι το τρίτο κατά σειρά. Και πραγματικά είναι ένα παιδί που είναι πάρα πολύ ταλαντούχο και θα μπορούσε να κάνει πολύ μεγάλη καριέρα».

iefimerida.grΠηγή