Ο Μαυρίδης «αδειάζει» εντελώς τον Τανιμανίδη και εξηγεί για πρώτη φορά ειλικρινά γιατί δεν λένε ούτε γεια

Σε «άδειασμα» του Σάκη Τανιμανίδη προχώρησε ο Γιώργος Μαυρίδης, αποκαλύπτοντας τι συνέβη μεταξύ τους.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος πρόσφατα έκανε χειρουργική επέμβαση σπονδυλοδεσίας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τη σχέση του με τον άλλοτε πολύ καλό του φίλο Σάκη Τανιμανίδη, λέγοντας ότι και ο ίδιος έδωσε χρήματα για το World Party αλλά ο συμπαρουσιαστής του το πήρε όλο πάνω του.

«Γνώρισα τον Σάκη όταν με κάλεσε στην εκπομπή του. Η ιδέα για το World Party ανήκει στον Σάκη, σε εμένα και τον Θοδωρή. Το ότι σταματήσαμε το World Party μου άφησε μια πικρία. Με τον Σάκη δεν μιλάμε πια και δεν είμαστε φίλοι. Νιώθαμε ότι μας ακύρωνε στο World Party με τις επιλογές του. Έδωσα ψυχή και χρήματα για το World Party και ο Σάκης πήρε την ιδέα πάνω του. Δεν ανέφερε ποτέ ότι κι εμείς πληρώσαμε το concept του World Party», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Δεν ήταν δικιά μου απόφαση, ήταν μια συνολική απόφαση να σταματήσουμε. Αυτή η ιστορία μου έχει αφήσει μια πικρία», είπε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Μαυρίδης και ξέσπασε: «Ρε κολλητέ την ψυχή μου έχω δώσει, δίπλα σου ήμουν στα δύσκολα».

iefimerida.gr


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ