Η φράντζα είναι ένας απλός τρόπος να ανανεώσετε το κούρεμά σας και σίγουρα μπορεί να σας μεταμορφώσει. Επομένως, αποτελεί ιδανική λύση για εσάς αν θέλετε ένα φρέσκο look, αλλά δε θέλετε να αλλάξετε χρώμα ή μήκος μαλλιού.

Αν έχετε ήδη τη χωρίστρα σας στο πλάι, η φράντζα θα προσθέσει μια πιο ανάλφρη νότα στο στυλ σας, ενώ αν έχετε τη χωρίστρα σας στη μέση, η πλάγια φράντζα θα αλλάξει τελείως το πρόσωπό σας.

Όσες έχετε κόψει αφέλειες, η φράντζα αποτελεί το επόμενο στάδιο του κουρέματός σας. Στην περίπτωση που τα μαλλιά σας έχουν όλα ένα μήκος και διστάζετε να τολμήσετε μια τέτοια αλλαγή, πειραματιστείτε με μια μπροστινή τούφα των μαλλιών σας για να δείτε πώς περίπου θα δείχνει η φράντζα πάνω σας.

Έχετε κατά νου ότι η φράντζα ταιριάζει περισσότερο στις γυναίκες με ίσια ή κυματιστά μαλλιά. Όσον αφορά στο styling της φράντζας, μπορείτε να τη χτενίσετε με τα δάχτυλά σας και ένα πιστολάκι προτού την περάσετε με μια μικρή βούρτσα. Αποφύγετε τη χρήση προϊόντων styling στη φράντζα, καθώς θα επιβαρύνει με λιπαρότητα τις τρίχες.

Η Έμιλι Ρατακόφκσι τόλμησε τη φράντζα, εσείς;Πηγή