Ο Σαρμπέλ, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Γιουροβίζιον το 2007, κατακτώντας την 7η θέση, έχει εγκαταλείψει εδώ και χρόνια την Ελλάδα και έχουμε… χάσει τα ίχνη του!

Ο τραγουδιστής επέστρεψε στην Αθήνα και εμφανίστηκε χθες στη σκηνή μετά από 8 χρόνια. Μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου-Κου», αποκάλυψε που βρίσκεται σήμερα, αλλά και τις ασχολίες του.

«Ήμουν στην Αγγλία και δεν ασχολήθηκα με το ελληνικό τραγούδι αυτά τα χρόνια. Στην Αγγλία έχω επιχειρήσεις, είμαι ιδιοκτήτης, ενοικιάζω χώρους σε επιχειρήσεις, σπίτια, πολυκατοικίες… Έφυγα από την Ελλάδα γιατί ήθελα να κάνω λίγο πίσω, είχα κουραστεί, ήταν λίγο μετά τη Eurovision. Μετά αρρώστησε ο πατέρας μου και δυστυχώς τον έχασα πριν από δύο χρόνια. Τα είδα όλα και δεν θέλω να πω πάρα πολλά γιατί θα αρχίσω να κλαίω και δεν θέλω. Μετά τον θάνατό του έπαθα κατάθλιψη. Αναρωτιόμουν αν υπάρχει Θεός, ήθελα να ξέρω που έχει πάει ο πατέρας μου», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

«Θα ξαναπήγαινα στην Eurovision αλλά με καλό τραγούδι, όχι έτσι. Θα δοκιμάσω να κάνω παιδιά, αλλά δεν θα κάνω παιδιά», ανέφερε στη συνέχεια.

iefimerida.grΠηγή