Ο ξενοδοχειακός παράδεισος του Μεξικού μόνο για ενήλικες

Είναι γεγονός πως τα all-inclusive ξενοδοχεία εγκυμονούν κινδύνους, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών και εξοπλισμού όσο και στο είδος του κόσμου που προσελκύουν.

Υπάρχουν ωστόσο και αρκετά που κάνουν τη διαφορά και το μεγάλο όνομα εδώ είναι το Excellence Playa Mujeres στο Κανκούν του Μεξικού, ένα μεθυστικό ξενοδοχείο αποκλειστικά για ενήλικες που ψάχνουν την απομόνωση, τον έρωτα ή το καλό φαΐ και τις δραστηριότητες τέλος πάντων!

«Disneyland των resorts για ενήλικες» το αποκαλούν χαρακτηριστικά, καθώς είναι ένας ονειρεμένος τόπος που τα έχει όλα.

Εννιά εστιατόρια που καλύπτουν κάθε γαστριμαργική απαίτηση, 11 μπαρ, 7 πισίνες, πλήρως εξοπλισμένο σπα και μια λίστα με δραστηριότητες που αν δεν κάτσεις δυο μήνες δεν εξαντλείται με τίποτα.

Και 450 δωμάτια και σουίτες φυσικά, που αναμειγνύουν κόσμο από κάθε γωνιά της υφηλίου με κοινές αναζητήσεις και ανάγκες. Από τη μία οι λευκές παραλίες και από την άλλη ένας προστατευόμενος υδροβιότοπος συνθέτουν ένα παραμυθένιο σκηνικό για ένα από τα πιο ολοκληρωμένα all-inclusive του κόσμου.

Κι αν καταφέρεις τελικά να καλύψεις όλες τις δραστηριότητες αναψυχής που προσφέρει το ξενοδοχείο, η μεξικανική χερσόνησος έχει πολλούς ακόμα άσους στο μανίκι για την ψυχαγωγία του ενήλικα.

Ένας πραγματικά τροπικός παράδεισος για τους εργένηδες ή τους γονείς που θέλουν να αποδράσουν από την καθημερινότητα…

https://www.youtube.com/watch?v=n2qsNRH8O3A

newsbeast.grΠηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ