Όλη η ελίτ στο φαντασμαγορικό show της Μαίρης Κατράντζου στον Ναό του Ποσειδώνα

Μια σπουδαία εκδήλωση διεθνούς εμβέλειας, με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» πραγματοποιήθηκε από το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» και τη σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019.

Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με τη διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου υποδέχτηκαν 500 κορυφαίες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε μια μοναδική βραδιά όπου η σχεδιάστρια παρουσίασε μια made to measure συλλογή για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020.

Με την αμέριστη συμπαράσταση του Υπουργείου Πολιτισμού, το οποίο με μεγάλη ευαισθησία για τα παιδιά για πρώτη φορά παραχώρησε τον Αρχαιολογικό Χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο, στην ξεχωριστή αυτή βραδιά βρέθηκαν εκεί και αποθεραπευμένα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» προκειμένου να σταλεί από όλους μαζί ένα δυνατό παγκόσμιο μήνυμα ότι ο παιδικός καρκίνος μπορεί να νικηθεί.

Η νέα συλλογή της Μαίρης Κατράντζου είναι εμπνευσμένη εξολοκλήρου από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και συγκεκριμένα από τις ιδέες που γεννήθηκαν στην αρχαία Ελλάδα την εποχή του 5ου αιώνα π.Χ.

Η βασίλισσα των prints παρουσίασε τη νέα της συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020 στο Σούνιου σε ένα σκηνικό που ήταν πραγματικά μαγικό, ενώ στο front row της επίδειξης κάθισαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα από τον χώρο της μόδας.

Κριτικοί μόδας, fashion editors, διευθυντές περιοδικών όπως η Vogue Arabia, αλλά και fashion influencers βρέθηκαν στην Ελλάδα και τον ναό του Ποσειδώνα για να απολαύσουν το καθηλωτικό fashion show.

Το show της Μαίρης Κατράντζου αποτέλεσε κίνητρο διεθνούς προβολής για την Ελλάδα. Οι εικόνες των ρούχων της με φόντο τον Ναό του Ποσειδώνα αναμένεται να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

govastileto.gr

agrinio24.gr

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ