Τα μαλλιά της Κέιτ Μίντλετον είναι ένα θέμα που ο βρετανικός Τύπος έχει σχολιάσει πολλάκις. Μάλιστα, έχει γραφτεί πρόσφατα πως φοράει extensions γι’ αυτό και είναι τόσο πλούσια.

Χθες, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του συνάντησαν εκατοντάδες θαυμαστές τους κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο Νταντί της Σκωτίας, μεταξύ των οποίων και πολλούς μαθητές που περίμεναν υπομονετικά ακόμη και μέσα στο κρύο για να τους δουν από κοντά.

Ένα τυχερό κοριτσάκι κατάφερε ακόμη και να χαϊδέψει τα μαλλιά της Κέιτ Μίντλετον και την ξεχωριστή αυτή στιγμή κατέγραψε η κάμερα.

Έξω από το Κοινοτικό Κέντρο Crescent, τα πλάνα έδειξαν ένα μικρό κορίτσι να πλησιάζει την Κέιτ και να της χαϊδεύει τα άψογα και λαμπερά μαλλιά της. Σαφώς γοητευμένη από την μικρή, η δούκισσα του Κέμπριτζ δεν έδειξε να ενοχλείτε, αλλά έσκυψε προς το μέρος της για να μπορεί να την χαϊδέψει καλύτερα και χαμογέλασε τρυφερά στο γεμάτο περίεργεια κοριτσάκι.

Κατά την χθεσινή τους επίσκεψη στην Σκωτία, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έκαναν τα επίσημα εγκαίνια του νέου μουσείου Victoria & Albert. Η Κέιτ, ως προστάτης του, τόνισε τη σημασία του μουσείου για την κοινότητα και την σημασία της στην ενθάρρυνση ενός νέου δημιουργικού τοπίου στη Σκωτία.

Στην ομιλία της ανέφερε: «Ελπίζω πως αυτό το μουσείο θα αποτελέσει έμπνευση για τους άλλους, δείχνοντας πόσα θα μπορούσαν να επιτευχθούν τα μεγάλα πράγματα όταν οι κοινότητες συνεργαστούν».

Φωτογραφία: AP

iefimerida.grΠηγή