Ο πρίγκιπας Φίλιππος μπορεί να είναι λίγο πριν τα 100 χρόνια, ωστόσο, αυτό δεν τον πτοεί από το να οδηγεί, ακόμη και μετά το τροχαίο που είχε.

Το όχημα του δούκα συγκρούστηκε με ένα Kia, κοντά στη βασιλική κατοικία του Σάντριχαμ. Η οδηγός, μια 28χρονη γυναίκα, γλίτωσε με αμυχές, ενώ μια 45χρονη επιβάτιδα υπέστη κάταγμα στον καρπό της.

Ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ προκάλεσε την έντονη κριτική πολλών Βρετανών και το «κράξιμο» της Daily Mail επειδή δεν αφήνει το τιμόνι από τα χέρια του. Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά το τροχαίο, που ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματίες, αγόρασε καινούργιο αυτοκίνητο και βγήκε στους δρόμους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η βασίλισσα Ελισάβετ τον παρακάλεσε να σταματήσει να οδηγεί, ωστόσο, δεν τα κατάφερε.

«Ο Φίλιππος ορίζει τον εαυτό του», λέει πηγή στο Vanity Fair. «Η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Κάρολος τον έχουν παρακαλέσει να σταματήσει να οδηγεί σε δημόσιος δρόμους. Ειδικά, ο Κάρολος υποστηρίζει ότι είναι πολύ επικίνδυνο, ωστόσο, ο Φίλιππος είναι ανένδοτος, καθώς αγαπά την ελευθερία που έχει στον δρόμο και δεν θέλει να οδηγεί με περιορισμούς», προσθέτει η πηγή.

Η βασίλισσα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν απαίτησε από τον Φίλιππο να σταματήσει την οδήγηση και υπάρχει μεγάλη διαφορά. «Ακούει μόνο έναν άνθρωπο και αυτός είναι η βασίλισσα», υποστηρίζει η πηγή και συμπληρώνει με νόημα: «Απ’ όσο ξέρω το έχουν ξαναπεί, αλλά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θα επιμείνει να σταματήσει την οδήγηση».Πηγή