Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η Βίκυ Καγιά λίγες ημέρες μετά το τέλος του Greece’s Next Top Model. Και γι’ ακόμη μία φορά -και μετά από σχετική ερώτηση της Φαίης Σκορδά- η κριτής του ριάλιτι μόδας του Star αναφέρθηκε και στη Ιωάννα Μπέλλα.

Η «Σταρ Ελλάς 2018» είχε πάρει μέρος στις οντισιόν του GNTM, όπου οι κριτές είχαν σχολιάσει αρνητικά τις πλαστικές επεμβάσεις που είχε κάνει πάνω της. Και η Καγιά αναφέρθηκε ξανά στην εμφάνιση της Μπέλλα.

«Η Ιωάννα Μπέλλα δεν είναι ωραίο μοντέλο, είναι ωραία γυναίκα, είναι τελείως διαφορετικό πράγμα. Οι Σταρ Ελλάς είναι ωραίες γυναίκες, όχι ωραία μοντέλα. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Όταν η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει η Ιωάννα Μπέλλα στην εκπομπή του Γρήγορη Αρναούτογλου για την κακοποίηση, η Καγιά έδειξε να έχει άγνοια για τα όσα είχε πει το μοντέλο. Και ας είχε γίνει τότε ο κακός χαμός. Η Σκορδά τής εξήγησε πάνω κάτω τι είχε δηλώσει.

«Ούτε πλαστικές έχουμε κάνει όλες, ούτε έχουμε φάει χαστουκάκι. Η Ιωάννα έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις οι οποίες έχουν αλλάξει το πρόσωπό της, το οποίο βεβαίως και έχει το δικαίωμα κανείς να το κάνει. Όταν ήρθε στο GNTM ήταν πάρα πολύ στρογγυλά και φουσκωμένα όλα. Τώρα, αν άλλαξε κάτι δεν ξέρω. Εγώ τη βρίσκω πολύ πειραγμένη. Δεν είναι ότι δεν μπορεί η Ιωάννα να κάνει καριέρα, προς Θεού. Αλλά μοντέλο σημαίνει σε σβήνω και σε γράφω με διαφορετικά κόνσεπτ. Πρέπει να μπορείς να αλλάζεις και πρέπει να έχεις ένα πρόσωπο να λειτουργεί και λίγο σαν λευκός καμβάς» δήλωσε.

newsbeast.grΠηγή