Ο τεχνικός του Άρη σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί του Παναθηναϊκού τόνισε η αποφασιστικότητα των παικτών του ήταν αυτή που έκρινε το παιχνίδι.

Ο Άρης επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού και έβαλε στοπ στο αήττητο σερί της ομάδας του Ρουί Βιτόρια στο πρωτάθλημα. Στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε πως οι παίκτες μπήκαν με αποφασιστικότητα στο ματς και πήραν τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη:

«Νομίζω ότι ήμασταν αποφασιστικοί στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μια ισορροπία. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε. Ευτυχήσαμε να έχουμε γρήγορα το πέναλτι. Ήθελα περισσότερο κατοχή της μπάλας και καλύτερες αποφάσεις για ένα τρίτο γκολ. Ευχαριστούμε τον κόσμο που συμπαραστάθηκε. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».//ΝΚ.



ertsports.gr