Υλικά
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
2 κουταλιές μέλι
4 κουταλιές φρέσκα ή αποξηραμένα φρούτα του δάσους
2 κουταλιές γκρανόλα ή κοπανισμένους ανάλατους ξηρούς καρπούς
Εκτέλεση
Αναμείξτε το γιαούρτι με το μέλι καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί. Προσθέστε τα φρέσκα ή αποξηραμένα φρούτα ή και τα δύο μαζί (φράουλες, κράνμπερι, μύρτιλα, βατόμουρα, φραγκοστάφυλα κ.λπ.).
Απλώνετε το μείγμα σε ένα αντικολλητικό χαρτί και φροντίζετε να έχει πάχος περίπου 1-1,5 εκατοστό, ανάλογα βέβαια και με το πόσο λεπτό ή χοντρό το θέλετε.
Πασπαλίζετε από πάνω με την γκρανόλα ή τους ξηρούς καρπούς (καρύδια, αμύγδαλα, φιστίκια Αιγίνης κ.λπ.).
Το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει για 2 έως 4 ώρες. Και μόλις είναι έτοιμο, το κόβετε σε κομμάτια και τα φυλάτε σε αεροστεγές σκεύος στην κατάψυξη.