Με ένα πολύ νόστιμο πιάτο ξεκίνησε η νέα εβδομάδα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» με τον Απόστολο Ρουβά να μαγειρεύει κατσικάκι στη γάστρα με σάλτσα κόκκινης μπύρας.

Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά αν και ασχολήθηκε με αρκετά επαγγέλματα στο παρελθόν η αγάπη του για τη μαγειρική τον κέρδισε και έτσι αποφασίστηκε να της αφιερωθεί.

Για τη σάλτσα θα χρειαστείτε:

Δύο μέτρια γλυκά κρεμμύδια

40ml ελαιόλαδο

2 κλωνάρια θυμάρι

1 κλωνάρι δενδρολίβανο

1 σκελίδα σκόρδου

30 γραμμάρια μέλι

300ml κόκκινη ή ξανθιά μπύρα

Λίγο γλυκό κόκκινο πιπέρι και

400ml ζωμό μοσχαριού

Και για το κατσικάκι:

1,5 κιλό κατσικίσιο μπούτι

7-8 μεσαίες πατάτες

Δενδρολίβανο

Σκόρδο

Ελαιόλαδο

Αλάτι-πιπέρι

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής:



in.gr