Ο Γιαμπουσέλε κόντρα στο Βίκο Ιωαννίνων/ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Προμηθέα Πάτρας (10/10/26, 19:00, ΣΠΟΡ FM TV2) για την 2η αγωνιστική της GBL και οι Ματίας Λεσόρ και Γκέρσον Γιαμπουσέλε έμειναν εκτός της εξάδας των ξένων, σε αντίθεση με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που επιστρέφει στη δράση.
Ο Ματίας Λεσόρ και ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε δεν έχουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να επιλέγει να τους ξεκουράσει ενάντια στον Προμηθέα Πάτρας, πριν τη 2η «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν (13/10/26, 21:30) και τη Χάποελ Τελ Αβίβ (16/10/26, 21:15).
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα επιστρέψει στη δράση με το τριφύλλι, καθώς θα είναι στη δωδεκάδα για την αναμέτρηση, για να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό και να είναι έτοιμος για τα δύσκολα ευρωπαϊκά ματς.
Η εξάδα ξένων του Παναθηναϊκού: Σιλβέν Φρανσίσκο, Μπράνκου Μπάντιο, Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, Ίζακ Μπόνγκα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Μουστάφα Φαλ.






