Σοβαρές καταγγελίες από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, μετά το φινάλε του πέμπτου τελικού στο ΣΕΦ και τον ερυθρόλευκο τίτλο στη GBL.
Αμέσως μετά το τέλος του game 5, η πλευρά του Παναθηναϊκού υποστήριξε και κατήγγειλε ότι ο Ταϊρίκ Τζόουνς μπήκε στα αποδυτήρια και χτύπησε με μπουνιά τον Κέντρικ Ναν.
Σύμφωνα με τους «πράσινους», το περιστατικό σημειώθηκε εκτός τηλεοπτικού πεδίου, με τον Ναν να δέχεται χτύπημα από τον σέντερ του Ολυμπιακού, γεγονός που προκάλεσε άμεσα μεγάλη αναστάτωση στα αποδυτήρια.
Μάλιστα, το ρεπορτάζ της ΕΡΤ ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έχει σκοπό να καταθέσει μήνυση εις βάρος του Τζόουνς για βιαιοπραγία, με την πλευρά του Ολυμπιακού να αντιπαραθέτει πως ο Ναν ήταν αυτός που ξεκίνησε το μεταξύ τους επεισόδιο.
Ανάλογη κίνηση όμως φαίνεται πως θα υπάρξει και από τους ερυθρόλευκους. Ο Ολυμπιακός προτίθεται να καταθέσει μηνύσεις σε Ναν και Λεσόρ, ενώ οι ερυθρόλευκοι καταγγέλλουν πως ο Γάλλος σέντερ χτύπησε αστυνομικό.
Όπως μεταφέρθηκε στη Δημόσια Τηλεόραση, οι Πειραιώτες κατήγγειλαν πως ο Κέντρικ Ναν επιτέθηκε πρώτος προς τον Ταϊρίκ Τζόουνς, πιάνοντάς τον από τον λαιμό. Παράλληλα, σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, οι ερυθρόλευκοι καταγγέλλουν πως ο Ματίας Λεσόρ χτύπησε αστυνομικό.






