Υλικά

700 γρ. κατεψυγμένος μπακαλιάρος

5-6 μέτριες πατάτες

6 κ.σ. μουστάρδα

Λίγο ελαιόλαδο

Λίγο μαϊντανό

Ρίγανη, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Κόψτε τις πατάτες σε κυβάκια μέσα σε ένα βαθύ μπολ και καρυκεύστε με αλάτι και πιπέρι. Έπειτα διαλύστε τη μουστάρδα σε ένα ποτήρι νερό και περιχύστε με το μείγμα τις πατάτες. Ανακατέψτε καλά ώστε να πάει παντού. Αλείψτε ένα ταψί με λίγο ελαιόλαδο και τοποθετήστε το σε φούρνο που θα έχετε προθερμάνει στους 160 βαθμούς. Αφού ζεσταθεί, προσθέστε τις πατάτες και τα κομμάτια του ψαριού, όπως είναι από την κατάψυξη. Πασπαλίστε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και αφήστε τα να ψηθούν για μισή ώρα με τρία τέταρτα. Λίγο πριν το βγάλετε από τον φούρνο, γυρίστε τον στη λειτουργία γκριλ ώστε να ροδίσουν οι πατάτες.

vita.gr

agrinio24.gr