Ο γνωστός δημοσιογράφος δηλώνει αποφασισμένος να κινηθεί νομικά, με τον υπουργό Υγείας να εμφανίζεται πιο διαλλακτικός και τον καλλιτέχνη να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους.

Το βίντεο άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το πρωί της Κυριακής και πολύ γρήγορα έκανε τον γύρο των social media.

«Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής «να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…» δηλαδή να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα, κρίμα κύριε Βλάχε!», έγραψε σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Στη Δικαιοσύνη ο Άρης Πορτοσάλτε

Επί σκηνής στη Θεσσαλονίκη ο Πάνος Βλάχος άλλαξε τους στίχους ενός τραγουδιού με τον κόσμο από κάτω να ακολουθεί τον ρυθμό. Ο καλλιτέχνης που έπαιξε με την μπάντα του, δείχνει να το απολαμβάνει. Επαναλαμβάνει το ρεφρέν, «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», και χορεύει μπροστά στον κόσμο που τον παρακολουθεί.

Μετά τις αντιδράσεις, ο Πάνος Βλάχος επανήλθε με ανάρτηση στο διαδίκτυο. Μέσα από αυτήν, δείχνει να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους.

«Οι στίχοι και η τέχνη μου ποτέ δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν την βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και έμενα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά».

Ο Άρης Πορτοσάλτε πάντως, δε δείχνει για την ώρα διατεθειμένος να αφήσει το θέμα.

«Δεν υπάρχει χιούμορ με προτροπή σε φόνο. Ούτε και διάλογος με υποκινητή της βίας. Τα περαιτέρω ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Οι αντιδράσεις για το όλο θέμα συνεχίζονται.megatv.com