Ο Νίκος Παπαδόπουλος θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό, τον οποίο ο Λεβαδειακός νίκησε με 2-1 και εξέφρασε την επιθυμία να τερματίσει η ομάδα του όσο πιο ψηλά γίνεται στα πλέι-άουτ της Super League.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος:
«Η αλήθεια είναι ότι στις λεπτομέρειες χάθηκε και νομίζω ότι κάπως έτσι που πήγαινε σήμερα το παιχνίδι, που μείναμε πίσω στο σκορ, όντας με μία ευκαιρία ο Παναιτωλικός. Κάπως έτσι συνέβαινε σε όλη τη σεζόν. Η καλύτερη ομάδα ήταν ο Λεβαδειακός και ήρθε δικαίως η νίκη.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις δύο ομάδες γιατί πραγματικά αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και στον συνάδελφο τον Γιάννη Πετράκη. Αδικούμαστε και οι δύο που δεν μπήκαμε στο 5-8. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στα πλέι-άουτ και σήμερα με αυτή τη νίκη που είναι στην πρεμιέρα των πλέι άουτ είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε και για την ψυχολογία μας και βαθμολογικά».//ΑΦ