Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, είναι αλήθεια, όλα αυτά τα χρόνια, μας έχει απασχολήσει μόνο με το χιούμορ της. Σε θέατρο και τηλεόραση, η Δήμητρα Παπαδοπούλου εμφανίζεται κατά καιρούς και μας κάνει όλους να ξεκαρδιζόμαστε στο γέλιο. 

Από την άλλη, ποτέ, όλα αυτά τα χρόνια, τα μίντια δεν ασχολήθηικαν με την προσωπική ζώη της Δήμητρας Παπαδοπούλου. 

Γιατί η ίδια δεν έδωσε δικαίωμα, γιατί η ίδια φρόντιζε να κρατά τις σχέσεις της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Ετσι, παρά το γεγονός ότι η Δήμητρα Παπαδοπούλου ήταν δέκα χρόνια ζευγάρι με τον Γιώργο Γιαννόπουλο δεν το μάθαμε εκείνη την περίοδο αλλά χρόνια αργότερα όταν ο ηθοποιός θέλησε να το αποκαλύψει εκπλήσσοντας άπαντες. 

Η σχέση της με τον Κώστα Αποστολάκη, πάλι, αποκαλύφθηκε από την εκπομπή «Τι λέει;» με αφορμή δηλώσεις του, και πάλι χρόνια μετά το τέλος της.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ζει την ιδιωτική της ζωή, ιδιωτικά. Αυτή τη φορά, όμως, φαίνεται ότι δεν της έγινε η χάρη. Ο φωτογραφικός φακός του NDP την πέτυχε το βράδυ της Τρίτης στην πρεμιέρα του «Συμβολαιογράφου» στο θέατρο Χώρα και όχι, η Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν ήταν μόνη. Ηταν μαζί με τον σύντροφό της, αγνώστων λοιπών στοιχείων και μόλις αντίκρισε τα φλας έσπευσε να κρύψει το κεφάλι της στην αγκαλιά του. 

«Η Δήμητρα και ο σύντροφός της πηγαίνουν παντού μαζί εδώ και χρόνια. Απλά πάντα η Δήμητρα αποφεύγει να φωτογραφίζεται», ισχυρίζεται πρόσωπο που τη συναντά σε αντίστοιχες κοσμικές εκδηλώσεις. Και τώρα το προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε… 


Πηγή