Στο ΑΤ Παλλήνης εμφανίστηκε αυτοβούλως ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης.

«Ήταν μία πρωτοβουλία της κόρης μου, επειδή χρειαζόταν χρήματα, έπρεπε να κάνει ένα ταξίδι η αδερφή της στην Κύπρο. Πήγαν μόνα τους τα παιδιά. Έχοντας μία άριστη σχέση με τη σύζυγό μου, δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Υπήρχε ένα μήνυμα ότι θα περάσει η μεγάλη μου κόρη να πάρει κάποια πράγματα. Είμαι χωρίς τα προσωπικά μου είδη, χωρίς χρήματα. Της έστειλαν μήνυμα ότι θα περάσει να πάρει κάποια πράγματα. Δεν απάντησε και λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε, δεν θεώρησαν ότι θα γίνει τίποτα», είπε ο Απόστολος Λύτρας στους δημοσιογράφους.

«Είναι δεδομένο ότι η πράξη μου είναι κατακριτέα. Έχω κάνει λάθος, θα πληρώσω για το λάθος μου. Από ένα σημείο και μετά φτάνουμε στην υπερβολή. Είναι δεδομένο ότι φταίω. Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω. Δεν έχει συμβεί κάποιο αντίστοιχο περιστατικό».

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης

Νωρίτερα εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τις δικαστικές αρχές μετά την άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης ο Απόστολος Λύτρας αναμένεται να συλληφθεί και να οδηγηθεί στις φυλακές καθώς οι περιοριστικοί όροι δεν υπάρχουν πια, έχουν αντικατασταθεί με προσωρινή κράτηση.

Σημειώνεται ότι μετά την απολογία του για την βαριά κακοποίηση της συζύγου του, ανακρίτρια και εισαγγελέας είχαν επιβάλει περιοριστικούς όρους στον Απόστολο Λύτρα και τον είχαν αφήσει ελεύθερο.

Οι περιοριστικοί όροι που παραβιάστηκαν και για τον λόγο αυτό αντικαταστάθηκαν με προφυλάκιση, ήταν υποχρεωτική μετοίκηση από το κοινό τους σπίτι στον Γέρακα, απαγόρευση να πλησιάζει η να απειλεί με οποιονδήποτε τρόπο το θύμα και υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για να μην επαναλάβει τη βίαιη συμπεριφορά του.megatv.com