Είναι κούκλος και το ξέρει. Και μάλιστα φροντίζει να το δείχνει. Ο λόγος για τον εγγονό της πριγκίπισσας Μαργαρίτας της Αγγλίας, Άρθουρ Τσάτο, που είναι 25ος στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο.

Ο 19χρονος, που τον μάθαμε το καλοκαίρι ενώ έκανε διακοπές στην Ελλάδα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους άλλη μία γυμνόστηθη φωτογραφία του την Δευτέρα, στέλνοντας τους 94.000 οπαδούς του σε φρενίτιδα. Στην ανάρτηση, ο νεαρός εικονίζεται καθώς περπατά στα Χάιλαντς της Σκωτίας, με ένα ακατάλληλο, για το μέρος, ντύσιμο. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, που έλαβε περισσότερα από 21.000 likes μέχρι στιγμής, έγραψε: «Πεζοπορία στα Χάιλαντς της Σκωτίας».

Η ανάρτηση πλημμύρισε με σχόλια από τους οπαδούς του που επαινούν την άψογη φυσική κατάσταση του ανιψιού της βασίλισσας Ελισάβετ. Κάποιος έγραψε: «Η Σκωτία δεν ήταν ποτέ τόσο σέξι» με κάποια άλλη να συμπληρώνει «Παντρέψου με».

Πιστεύεται ότι ο Άρθουρ πέρασε το νέο έτος στα Χάιλαντς καθώς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους κι άλλες φωτογραφίες που είναι μαζί με έναν φίλο του στο Λοχναγκάρ την περασμένη εβδομάδα.

Κι όσες νεαρές τον λιγουρεύονται, πρέπει να ξέρουν πως ο 19χρονος βρίσκεται σε σχέση με την Λίζι Φρεντ, γνωστοποιώντας μάλιστα την σχέση τους στο Instagram τον Σεπτέμβριο.

Ο γιος της λαίδη Σάρα Τσάτο είχε αναρτήσει τότε μια φωτογραφία τους στην οποία κρατά αγκαλιά την Λίτζι. Η κοπέλα του είναι επίσης φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, όπου ο Άρθουρ σπουδάζει Ιστορία της Τέχνης.

Το μοναδικό με τον Άρθουρ είναι πως μέσω του λογαριασμού του στο Instagram δίνει μια σπάνια ματιά στην καθημερινότητά του, μακριά από τις επίσημες φωτογραφίες που μας έχουν συνηθίσει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, και δεν έχει κανένα πρόβλημα να μοιραστεί ακόμη και πιο αποκαλυπτικά στιγμιότυπα.

Νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι, ο Άρθουρ είχε προκαλέσει πανικό στον νεαρό γυναικείο πληθυσμό, καθώς ανάρτησε μια φωτογραφία του που τον δείχνει να φορά μόνο ένα μποξεράκι Calvin Klein, με μια πολύ σοβαρή έκφραση.Πηγή