Για δεύτερη φορά «έσφαξε με το γάντι» ο Κώστας Σπυρόπουλος τον Ευθύμη Ζησάκη για την παράσταση Toc Toc.

Oλα ξεκίνησαν μετά τις δηλώσεις του Ευθύμη Ζησάκη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται σε πρόβες για μια παράσταση στην οποία… παίζει άλλος. Παρότι εδώ και μέρες ο ηθοποιός έχει αντικατασταθεί από τον Νίκο Πολυδερόπουλο στο «Toc Toc» στο Θέατρο Ήβη, το βράδυ της Τρίτης, σε πρεμιέρα κινηματογραφικής ταινίας, δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες πως εκείνος κάνει πρόβες για την εν λόγω θεατρική παράσταση.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος που σκηνοθετεί και παίζει στην παράσταση, είχε δώσει τη δική του αποστομωτική απάντηση μέσα από το Πρωινό, λέγοντας πριν μερικές εβδομάδες πως «Ένας ολόκληρος θίασος ταλαιπωρήθηκε χωρίς λόγο… μόνο και μόνο επειδή έδειξε ανοχή και κατανόησε σε αλλεπάλληλες μετάνοιες και βαριές συγνώμες από «τζάμπα μάγκες»».

Για τον Ευθύμη Ζησάκη μίλησαν κι άλλοι ηθοποιοί όπως ο Κρατερός Κατσούλης, ενώ ο Ζησάκης απολογήθηκε πριν μερικές μέρες δημοσίως.

Ωστόσο ο Κώστας Σπυρόπουλος επανέφερε το θέμα στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» πετώντας ξανά τις μπηχτές του για τον ηθοποιό.

«Στις συνεργασίες παρατηρούνται τέτοια πράγματα, είναι οι λεγόμενες αντιχημείες. Δεν θέλω να εκθέτω ανθρώπους όταν έχουν προσωπικά προβλήματα. Γιατί είναι σίγουρο ότι κάποιες έχει προσωπικό πρόβλημα όταν δεν μπορεί να είναι συνεπής σε αυτά που έχουμε συμφωνήσει. Άρα, λοιπόν, έχουμε θέμα. Η δουλειά που κάνουμε είναι άγρια και σκληρή, δεν είναι απλή περίπτωση, θέλει αντοχές. Θέλει ακρίβεια, πειθαρχία, timing, θέλει απ’ όλα. Δεν μπορεί να μην είσαι εκεί. Όχι μόνο στις πρόβες, αλλά και την ώρα που παίζεις.

Γιατί πολλοί από εμάς κάνουμε αυτό το λάθος, χρησιμοποιώ πληθυντικό για να είμαι πιο δίκαιος, χανόμαστε, δεν παίρνει ούτε να κοιτάξεις ποιος είναι κάτω. Αυτό επιβάλλω, αυτό θέλω και νομίζω ότι πρέπει να το θέλουν όλοι. Εγώ δεν κάνω τη δουλειά για να κάνεις εσύ μόνο τη δουλειά σου. Δεν είναι να βγω να μιλήσω για να μπορέσεις εσύ να κάνεις την εκπομπή σου, εγώ να διαφημιστώ ή οτιδήποτε άλλο. Εγώ οφείλω να ενημερώσω τον κόσμο για το τι παίζω και το τι κάνω. Από εκεί και πέρα, το να αναλώνεσαι σε ένα τέτοιο σίριαλ, σε κουβέντες, δεν λέει. Γιατί βλέπεις ποιο είναι το αποτέλεσμα. Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Το αποτέλεσμα είναι να συντηρείς μια κατάσταση που δεν χρειάζεται.

Είχα μια γιαγιά εγώ, η οποία μου έλεγε παραμύθια για να κοιμηθώ. Το πρόβλημα ήταν ότι με τα παραμύθια η γιαγιά κοιμόταν πρώτη. Συμπέρασμα, όποιος λέει παραμύθια και παραμυθιάζεται με τα παραμύθια του και κοιμάται, δεν χάνει μόνο την πρόβα, χάνει και την παράσταση. Επίσης, όταν κάποιος λέει συγγνώμη, δεν πρέπει να έχει αστερίσκους, πρέπει να είναι καθαρό. Οι συγνώμες δεν λέγονται δημόσια, ούτε με sms. Ούτε παπάς είμαι, ούτε παπατζής. Κάνε τη δουλειά σου, τέλος. Κάνε τη δουλειά σου και καλή τύχη όπου κι αν πας», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.Πηγή