Νέος χρόνος, νέα Fenty. Η popstar Rihanna έχει ετοιμαστεί για το 2019 με κυκλοφορίες νέων προϊόντων που πρόκειται να ικανοποιήσουν ιδιαίτερα τους φαν της!

Η Rihanna φαίνεται να περιμένει πως και πως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αφού κυκλοφόρησε, με αφορμή αυτή τη μέρα, μία έξτρα σέξι και body positive σειρά εσωρούχων.

Μόλις χτες «ανέβηκε» στο Savagex.com μία σειρά από camisoles, διάφανα κορμάκια και εσώρουχα με καρδούλες και κορδέλες που έχουν ένα κοινό: απευθύνονται στα «bad gals» όλου του πλανήτη, ασχέτως μεγέθους.

«Valentine’s just got Xtra AF», είναι το tagline της καμπάνιας που προσκαλεί τους καταναλωτές να «ενδώσουν» στον γλυκό πειρασμό της νέας συλλογής. Και εκεί κρύβεται και η επιτυχία της σειράς Savage X Fenty: όλα είναι η Rihanna.

Από τα υλικά μέχρι και τα μοντέλα, σε όλα έχει τον τελευταίο λόγο εκείνη και τα έχει επιλέξει προσωπικά εκείνη. Οι γυναίκες δεν αντιμετωπίζονται ως αντικείμενα ή κρεμάστρες και ποζάρουν με χαριτωμένες πόζες αγκαλιάζοντας το σωματότυπό τους. Τα προϊόντα Savage X Fenty αποτελούν μια γιορτή για τις γυναίκες και την θηλυκότητα τους.

govastileto.grΠηγή