Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου στην συμβολή με την Αρέθα.

«Δεν μπορώ να πω… είμαστε συγγενείς… Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο… έχω ‘’μουρλαθεί’’ από το πρωί», είπε ένας συγγενής του 20χρονου.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι δύο νεαροί είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να περάσουν με κόκκινο και να συγκρουστούν με το μαύρο αυτοκίνητο που επιχειρούσε εκείνη την ώρα να στρίψει.

Άλλη εκδοχή δίνουν οι συγγενείς των δύο νεαρών.

«Αυτό που μαθαίνω γιατί είναι πολύ δύσκολες ώρες για την οικογένεια, είναι ότι το τροχαίο συνέβη γιατί κάποιος πέρασε με κόκκινο. Μου έχουν πει ότι αυτός που πέρασε με κόκκινο ήταν το αυτοκίνητο».

Την ώρα που η Τροχαία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο, δύο οικογένειες στην Πάτρα θρηνούν τα παιδιά τους.

«Έγινε η σύγκρουση, η μηχανή με το αυτοκίνητο, και έχουν σκοτωθεί δύο παλικάρια».

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο θάνατος ακαριαίος. Τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο οδηγός του ΙΧ ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Θρήνος για τα παλικάρια που ξεψύχησαν στην άσφαλτο

Οι δύο νέοι ήταν αδελφικοί φίλοι. Λάτρευαν τις μηχανές και το μοιραίο εκείνο βράδυ βγήκαν για την καθιερωμένη τους βόλτα.

«Παιδιά είναι, δεν θα τους άρεσε (η βόλτα με μηχανή); Αλλά ξέρω ότι προσέχανε», είπε συγγενής του 21χρονου.

Είχαν πλήρη επίγνωση της επικινδυνότητας. Έγραφαν σε ανάρτηση ότι μπορεί να είναι «σκοτώστρες», αλλά για εκείνους ήταν τρόπος ζωής.

Φίλοι των παιδιών τοποθέτησαν λίγα φαναράκια στο σημείο του δυστυχήματος. Συγκέντρωσαν ό,τι απέμεινε από την μοιραία κόκκινη μηχανή και τα άφησαν δίπλα στο διαλυμένο στροφόμετρο.

Η Πάτρα έχει βυθιστεί στο πένθος μετά το τροχαίο που στέρησε τη ζωή από τον 20χρονο Γιάννη και τον συνεπιβάτη και φίλο του Γιώργο.megatv.com