Συγκλονιστική είναι η ιστορία της Αννας Μπεζάν, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM

H πορεία της μέσα στο παιχνίδι ήταν σύντομη, αφού δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM. 

Ωστόσο, η ιστορία της, όπως την αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη, συγκλονίζει. 

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στην εκπομπή της την Άννα Μπεζάν, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM. Μπορεί η πορεία της στο παιχνίδι να ήταν σύντομη, όμως η πορεία της ζωής της, παρά το νεαρό της ηλικίας της, ήταν μακρά και δύσκολη.

«Γεννήθηκα στην Κατερίνη. Όταν γεννήθηκα η μητέρα μου με παράτησε στο νοσοκομείο και έτσι με πήρε ο πατέρας μου. Η μητέρα μου είχε ακόμη τρία παιδιά. Ο πατέρας μου, μού είπε πως δεν με ήθελε και δεν ήθελε και τον ίδιο. Μου την έχουν παρουσιάσει ως ψυχρή γυναίκα…

Στα 12 αποφάσισα να φύγω από το σπίτι. Είχα γυρίσει από το σχολείο και δεν είχα ξεσκονίσει. Ο μπαμπάς επειδή είχε νεύρα με τη δουλειά του γύρισε στο σπίτι και όταν είδε πως δεν έχω ξεσκονίσει με χτύπησε πάρα πολύ. Τον αγαπούσα τον μπαμπά μου πολύ. Σχέση εξάρτησης. Εκείνη την ημέρα με χτύπησε πάρα πολύ. Την επόμενη ημέρα πήγα σχολείο με ματωμένα χείλη. Τότε η διευθύντρια πήρε την κοινωνική λειτουργό. Ένα βράδυ το έσκασα από το σπίτι, πήγα στην αστυνομία και έκανα μήνυση στον μπαμπά μου. Το έσκασα από το παράθυρο. Όταν οι αρχές με πήγαν στο ορφανοτροφείο ο πατέρας μου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια. Έπαθε εγκεφαλικό. Και έμεινε ανάπηρος. Η δεξιά του πλευρά παράλυσε. Μετά έχω ένα κενό γιατί τον έχασα. Μίλησα για πρώτη φορά με τη μητέρα μου μια μέρα πριν δώσω πανελλήνιες. Μου είπε δεν θέλω να με ξαναπάρεις τηλέφωνο. Δεν είσαι παιδί μου εσύ, θα προτιμούσα να είχες πεθάνει παρά να ζεις. Ήταν πολύ σκληρό. Έβαλα τα κλάματα», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

iefimerida.grΠηγή