Μια πολύ σοβαρή καταγγελία περί κακοποίησης κάνει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η πρώην παίκτρια του Nomads, Σίσσυ Ζουρνατζή. 

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της για κακοποίηση και απαντά με αυτό τον τρόπο στα μηνύματα που της έλεγαν πόσο «θαύμαζαν» τη σχέση που είχε.

«ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕΣ; Πες ένα λόγο που μπορούσε μια τέλεια σχέση να τελειώσει; Δέχτηκα πολλά μηνύματα από κοπέλες που ίσως να «θαύμαζαν » αυτή την σχέση! Και φτάνω στο σημείο να πω ότι τα social media απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ο λόγος είναι αυτός που απεικονίζεται στην φωτογραφία! Είναι όταν το χαμόγελο μετατρέπεται σε φόβο και πόνο !!! Ποια το αξίζει αυτό καμία …. Όσες βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση τρέξτε μακριά! Δεν αλλάζει ! Δεν ντρέπομαι που το λέω γιατί στην αρχή αυτό γινόταν ! Τώρα όμως προχώρησα και έφυγα ! Στο nomads μπήκα για να τον συγχωρέσω! Αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν…..?Ντρεπόμουν να χωρίσω να μην πει τίποτα ο κόσμος! Γιατί εγώ σαν γυναίκα εκτέθηκα, όχι αυτός! Αυτά ….. νομίζω δεν υπάρχει λόγος να μπω σε λεπτομέρειες!», έγραψε η Σίσσυ Ζουρνατζή.

Τη δική του απάντηση έδωσε ο πρώην σύντροφός της, Χρήστος Γιάτσας, ο οποίος υποστηρίζει πως η Σίσσυ προχώρησε στην εν λόγω δημοσίευση για λόγος μάρκετινγκ προκειμένου να πάρει περισσότερους followers. 

Μεταξύ άλλων, θυμίζει την πρόταση γάμου που του είχε κάνει η παίκτρια κατά τη διάρκεια της αποχώρησής της από το Nomads. Μέσα από story του, δε, αποκαλύπτει πως το περασμένο Σάββατο έπαιξαν μαζί στα χιόνια.

Η πρόταση της Σίσσυς μέσα από το Nomads

iefimerida.grΠηγή