Οι παρακάτω πέντε -πάρα πολύ ωραίοι ομολογουμένως- ηθοποιοί του Hollywood δεν πίνουν -πλέον- αλκοόλ ο καθένας για το δικό του λόγο. Άλλος είχε προβλήματα με τον αλκοολισμό, άλλος θεωρούσε ότι επηρέαζε την καθημερινότητά του αρνητικά, ενώ μάλλον όλοι θεωρούν πως νηφάλιοι είναι καλύτεροι άνθρωποι:

1.Bradley Cooper

Mπορεί να έγραψε ιστορία με το ρόλο του στο “Α Star is Born” όταν υποδύθηκε έναν αλκοολικό τραγουδιστή της country,όμως στην πραγματικότητα είναι νηφάλιος από τα 29 του χρόνια. Έκοψε τελείως το ποτό επειδή θεωρούσε ότι επηρέαζε τη δουλειά του.

2. Brad Pitt

Kάποτε παραδέχθηκε ότι δε μπορούσε να θυμηθεί ούτε μία ημέρα από τότε που πήγε στο Κολλέγιο που να μην έπινε. Τώρα πια αυτό ανήκει στο παρελθόν με τις κακές γλώσσες να λένε πως ο εθισμός του στο αλκοόλ ήταν αυτός που τον οδήγησε στο διαζύγιο με τη δεύτερη σύζυγό του Angelina Jolie.

3.  Gerard Butler

Ο Βutler είναι πλέον νηφάλιος για πάνω από 20 χρόνια. Πριν όμως, μπορούσε να πιει μέχρι να πέσει σε κώμα.

4. Joe Manganiello

O  Joe Manganiello έχει δηλώσει ότι αν δεν σταματούσε να πίνει πριν από 17 χρόνια τώρα το πιθανότερο είναι να ήταν νεκρός. Είπε ότι η νηφαλιότητά του τον βοήθησε να γίνει ο άνθρωπος που πάντοτε ήθελε να γίνει.

5. James Franco

Παρόλο που συνελήφθη να κάνει χρήση αλκοόλ ενώ ήταν κάτω από 21 ετών κατάφερε να το κόψει σε επίσης πολύ νεαρή ηλικία.

govastileto.gr


Πηγή