Πιο κάτω θα βρεις 5 απλά βήματα που θα σε βοηθήσουν να τον κάνεις να τρέχει από πίσω.

Η ανεξαρτησία είναι το βασικό συστατικό μιας πετυχημένης γυναίκας που μπορεί να γοητεύσει έναν άντρα. Όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο, αλλά να είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και να μην πελαγώνεις με την πρώτη δυσκολία. Μια γυναίκα που δεν εξαρτάται από κανέναν άντρα και κάνει μια σχέση επειδή είναι ερωτευμένη κι όχι για να καλύψει κάποιο συναισθηματικό κενό, είναι σίγουρα πολύ πιο ερωτεύσιμη.

Μην τα δώσεις όλα από το πρώτο ραντεβού! Πρώτα απ’ όλα πρέπει να είσαι σίγουρη ότι αυτή η σχέση θα κρατήσει. Περίμενε μέχρι να κάνετε σεξ, να τον γνωρίσεις στον κύκλο σου, και φυσικά περίμενε μέχρι να αγοράσεις γι’ αυτόν και μόνο εκείνο το καταπληκτικό και πανάκριβο σετ εσωρούχων. Γενικότερα κάνε υπομονή και απλά δίνε του κάθε φορά αφορμές για να θέλει περισσότερα.

Οι εκπλήξεις αρέσουν στους άντρες γι’ αυτό προσπάθησε να οργανώνει εξορμήσεις που μέχρι τελευταία στιγμή να μην γνωρίζει ο ίδιος. Για παράδειγμα, μπορείς να του πεις ότι θα πάτε σινεμά, κι εσύ να έχεις κανονίσει να τον πας σε ένα μέρος με υπέροχη θέα, όπου θα παίζουν βιολιά. Και φυσικά, το σεξ είναι η κατάλληλη περίσταση για να τον αιφνιδιάσεις.

Στους άντρες δεν αρέσουν οι «ψεύτικες» και υπερβολικές εξωτερικά γυναίκες. Εννοείται ότι πρέπει να είσαι περιποιημένη καθώς σε εκείνους αρέσουν οι ανεπιτήδευτες γυναίκες.

Τέλος, άσε τη σοβαροφάνεια στην άκρη, γιατί η σοβαρότητα βρίσκεται αλλού κι όχι αν κάθεσαι σαν παγοκολόνα ποζάροντας και παρατηρώντας ποιος σε κοιτάει. Οπότε άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και γίνε όσο πιο αστεία μπορείς να γίνεις. Οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες με χιούμορ που δε διστάζουν να τσαλακώσουν τον εαυτό τους.Πηγή