Αξιοποιήστε το πέστο για άλειμμα ή για υπέροχα μακαρόνια.
Υλικά
- 1 αβοκάντο ώριμο
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- Αφθονο βασιλικό και μαϊντανό ή σπανάκι (κατεψυγμένο ή φρέσκο)
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 2 κουταλιές κάσιους
- 100 γραμμάρια παρμεζάνα, σε κομματάκια
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε μουλινέτα βάλτε τον βασιλικό και το σπανάκι ή μαϊντανό
- Συμπληρώστε με όλα τα υλικά, πλην λαδιού, αλάτι και πιπέρι
- Δουλέψτε τη μουλινέτα καλά να λιώσουν τα υλικά
- Προσθέστε τότε το ελαιόλαδο και δουλέψτε ξανά
- Δοκιμάστε για αλάτι ή πιπέρι -Ετοιμο!