Ο γνωστός ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για πολλά! Μάλιστα όταν ρωτήθηκε, αν η σειρά θα συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν, έδωσε τη δική του απάντηση!

Ο Αντρέας πολλές φορές δείχνει τον αυστηρό εαυτό του. Είναι όμως έτσι;

«Ο Αντρέας είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει τα λεγόμενα ελληνικά κουσούρια, όπως όλοι οι άνθρωποι της περιφέρειας, που έχουν τους εγωισμούς, τα ψευτονταηλίκια και ταυτόχρονα, ευαισθησίες. Δηλαδή όλα εκείνα τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά, με τις καλές πλευρές αλλά και τις περίεργες. Όπως έχουμε όλοι οι άνθρωποι. Καμιά φορά οι θεατές στις σειρές που κάνουν επιτυχία, βρίσκουν κάτι που να θυμίζει τον εαυτό τους».

Η ώρα για την αποκάλυψη του μυστικού που κρύβει ο Κίμωνας φτάνει; Πώς αντιδρά ο Αντρέας;

«Η αλήθεια είναι ότι τα επεισόδια που γυρίζουμε είναι πολύ κοντά σε αυτά που προβάλλονται. Γι’ αυτό το θέμα δεν έχω ιδέα, αλλά σίγουρα έχουμε δρόμο μπροστά μας». (Γελάει!)

Στα προσεχή επεισόδια εμφανίζεται η Δονούσα (Κατερίνα Λέχου) την οποία ερωτεύεται ο Αντρέας;

«Η συγκεκριμένη εξέλιξη γίνεται αφορμή για ένα παιχνίδι που κάνει τον Αντρέα πιο ρομαντικό .Ή τουλάχιστον τον παριστάνει, προκειμένου να κατακτήσει τη Δονούσα».

Ισχύει ότι υπάρχουν σκέψεις για συνέχιση της σειράς και για δεύτερη χρονιά;

«Φαντάζομαι πως είναι στις προθέσεις του σταθμού, κρίνοντας με βάση αυτά που βλέπω από τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς. Αυτό, όμως, είναι κάτι που δεν μπορώ να σας το απαντήσω επισήμως εγώ. Είναι θέμα του σταθμού», λέει χαρακτηριστικά στο My TV!Πηγή