Έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της ομορφιάς του. Το «πιο χαριτωμένο σκυλάκι» του κόσμου όμως, ο Μπου, πέθανε την Παρασκευή λόγω καρδιακών προβλημάτων, που άρχισαν μετά τον θάνατο του αγαπημένου του φίλου, ενός άλλου σκύλου, το 2017.

Την είδηση επιβεβαίωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι ιδιοκτήτες του, αποκαλύπτοντας πως το μικρό ζώο αρρώστησε όταν έχασε την ζωή του ο καλύτερός του φίλος.

«Με βαθύτατη θλίψη θα ήθελα να μοιραστώ πως ο Μπου, πέθανε νωρίς το πρωί στον ύπνο του και μας άφησε για να κάνει παρέα στον καλύτερό του φίλο, τον Μπάντι» έγραψαν οι ιδιοκτήτες του στο Facebook.

Και συνέχισαν: «Ο Μπου έδειξε σημάδια καρδιακών προβλημάτων. Πιστεύουμε ότι η καρδιά του ράγισε όταν μας άφησε ο Μπάντι. Αλλά άντεξε για έναν χρόνο. Αλλά φαίνεται πως είχε έρθει η ώρα του και είμαι βέβαιος ότι θα είναι μια πολύ χαρούμενη στιγμή όταν οι δυο τους θα συναντηθούν στον ουρανό».

Η φιλία του Μπου με τον Μπάντι ξεκίνησε όταν έγινε μέλος της οικογένειας την άνοιξη του 2006. Η ανάρτηση στο Facebook εξηγεί με λεπτομέρειες πώς ο Μπου, που γεννήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο, αρνούνταν να ποζάρει χωρίς τον φίλο του, τον Μπάντι.

Κατά την διάρκεια της ζωής του, ο Μπου έβγαλε το δικό του βιβλίο με τίτλο «Η ζωή του πιο χαριτωμένου σκύλου στον κόσμο». Πριν από αυτό όμως, ο Μπου είχε ήδη γίνει διάσημος χάρη στην χαριτωμένη φατσούλα του και είχε συγκεντρώσει πάνω από 540.000 οπαδούς στο Instagram.

Όμως ο Μπου – του οποίου το αγαπημένο φαγητό ήταν το κοτόπουλο, το τυρί, τα λουλούδια, το γρασίδι και η βρωμιά – παρέμεινε ταπεινός. Απολάμβανε τις απλές απολαύσεις, όπως το να παίζει έξω, να ακολουθεί τον μεγάλο του αδερφό και τα παιχνίδια με ήχους». Του άρεσε επίσης πολύ να φορά ει πουκάμισα και το αγαπημένο του χρώμα ήταν το ροζ.

 Πηγή