Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» παραχώρησε ο πολιτικός και υποψήφιος ευρωβουλευτής της πολιτικής ομάδας Πράσινοι/ΕΕΣ, Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος μίλησε για την πολιτική, αλλά και για τη σχέση του με τη Δήμητρα Ματσούκα.

«Έχει έρθει η περίοδος που πρέπει να καταλάβουμε ότι η πολιτική είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Αν δεν το κάνω εγώ ποιος θα το κάνει; Από την ώρα που διάβασα αυτά τα πράγμα, αισθάνθηκα την ευθύνη να ασχοληθώ με την πολιτική και να προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ για εμάς και για τα παιδιά μας. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Η πολιτική είναι 100% η ασχολία μου, δεν ασχολούμαι καθόλου με τις επιχειρήσεις γιατί δεν θα ήταν και σωστό», είπε αρχικά ο Πέτρος Κόκκαλης.

Όσον αφορά στη σχέση του με τη Δήμητρα Ματσούκα, ο Πέτρος Κόκκαλης ανέφερε: «Η Δήμητρα είναι ακαταμάχητη. Εγώ πρότεινα στη Δήμητρα να κάνουμε το γύρισμα για να στείλουμε και ένα λίγο πιο χαλαρό μήνυμα. Στο βίντεο λέω αλήθεια, γιατί φεύγω κάθε Δευτέρα και γυρνάω Πέμπτη βράδυ και το πρωί της Παρασκευής έχω γραφείο.

Εμένα μου λείπει πολύ η Δήμητρα, αλλά κανείς από τους δύο δεν είναι του τηλεφώνου. Είμαστε μαζί επτά χρόνια, αλλά δεν έχουν περάσει τα γλυκά λόγια του πρώτου καιρού. Είμαστε ερωτευμένοι και για αυτό παντρευτήκαμε κιόλας. Θέλουμε να γεράσουμε μαζί, στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, δουλεύουμε πάρα πολύ και οι δύο».

govastileto.grΠηγή