Ποια είναι τα κοινά χαρακτηριστικά που κάνουν ελκυστικούς τους άνδρες στις γυναίκες;

O κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και αναζητάει ξεχωριστά πράγματα που ταιριάζουν στην δική του προσωπικότητα.

Ωστόσο υπάρχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά, τα οποία κάνουν τους άνδρες ελκυστικούς στις γυναίκες.

Όταν έχουν ένα πολυτελές αυτοκίνητο ή διαμέρισμα. Μια μελέτη του 2010 από το Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου της Ουαλίας διαπίστωσε ότι οι άνδρες που είχαν ένα καλό αμάξι, θεωρήθηκαν πιο ελκυστικοί σε σχέση με εκείνους που είχαν ένα απλό αυτοκίνητο. Και μια άλλη μελέτη του 2014 από το Cardiff Metropolitan University διαπίστωσε ότι οι άνδρες που απεικονίζονται σε ένα πολυτελές διαμέρισμα βαθμολογήθηκαν ως οι πιο ελκυστικοί.

Όταν έχουν γένια. Σε μια μελέτη του Πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας το 2013 οι ερευνητές διαπίστωσαν πως οι γυναίκες βρήκαν πιο ελκυστικούς τους άνδρες με γένια. Αυτό το χαρακτηριστικό σχετίζεται όχι μόνο με την ωριμότητα και την αρρενωπότητα, αλλά και με την κυριαρχία και την δυναμικότητα.

Όταν είναι γυμνασμένοι (αλλά όχι πάρα πολύ). Κι όμως μια μελέτη έχει δείξει πως οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να κάνουν σχέση με γυμνασμένους άνδρες, αρκεί να μην υπερβάλλουν.

Όταν φοράνε κόκκινα ρούχα. Μια διαπολιτισμική μελέτη του 2010 – με συμμετέχοντες από την Κίνα, την Αγγλία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ – διαπίστωσε ότι οι γυναίκες προσελκύονται περισσότερο από άνδρες με κόκκινο χρώμα στα ρούχα.

Όταν έχουν χιούμορ. Πολλές μελέτες δείχνουν ότι οι γυναίκες έλκονται περισσότερο από τους άνδρες που μπορούν να τις κάνουν να γελούν. Ενώ είναι ενδιαφέρον ότι οι άντρες γενικά δεν έλκονται περισσότερο από τις γυναίκες που μπορούν να τους κάνουν να γελούν.

Όταν έχουν ένα κατοικίδιο. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η κατοχή ενός κατοικίδιου σημαίνει για τις γυναίκες ότι το αντίθετο φύλο είναι σε θέση να αναλάβει μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις και να κάνει οικογένεια.

Όταν κάνουν εθελοντική εργασία. Μια μελέτη του 2013 από ερευνητές του Ηνωμένου Βασιλείου διαπίστωσε ότι οι γυναίκες βρίσκουν τους άντρες πιο ελκυστικούς όταν κάνουν εθελοντική εργασία . Περίπου 30 γυναίκες κοίταξαν μια φωτογραφία ενός ανθρώπου με μια σύντομη περιγραφή των χόμπι του, οι οποίες μερικές περιλάμβαναν εθελοντική εργασία. Όλες οι γυναίκες αξιολόγησαν πόσο ελκυστικούς βρήκαν τους άντρες εθελοντές.


agrinio24.gr

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ