ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι πράγματι θαρραλέος, ντόμπρος και ξεκάθαρος… Δεν εγκαταλείπει εύκολα τον αγώνα, αρκεί να θέλει να συνεχίσει να μάχεται! Όταν έχει αισθήματα για έναν άνθρωπο, θα θελήσει να αποδείξει την αξία του, τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά του και θα σταθεί στο σύντροφό του, προκειμένου στη συνέχεια να λάβει τα εύσημα! Αν όμως, το γλυκό δεν έχει δέσει, με λίγα λόγια αν ο Κριός έχει αρχίσει να… ξενερώνει, τότε η πρώτη δυσκολία θα σταθεί σαν μία πολύ καλή αφορμή για να το βάλει στα πόδια και στην συνέχεια, ούτε γάτα ούτε ζημιά! Ας μην ξεχνάμε κιόλας, ότι ο Κριός ξενερώνει με τα προβλήματα, χάνει το ενδιαφέρον του και κουράζεται γρήγορα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πείσμα και η επιμονή του Ταύρου δεν του επιτρέπουν να το βάλει στα πόδια και να τρέξει μακριά από έναν άνθρωπο, για τον οποίο τρέφει αισθήματα! Έτσι λοιπόν, είναι ικανός να ρίξει γροθιά στο μαχαίρι, να σταθεί στο ταίρι του, να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά, αρκεί η δυσκολία που έχει προκύψει να μην κλονίζει την εμπιστοσύνη του! Ο Ταύρος, είναι ικανός να το βάλει στα πόδια αν τον εξαπατήσεις, αν τον κοροϊδέψεις, αν του πεις ψέματα και προδώσεις την εμπιστοσύνη του… Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, ο Ταύρος θα βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια και θα τρέξει μακριά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι πολύ ευρηματικός και βρίσκει λύσεις σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει στη ζωή του. Δεν είναι δειλός, ούτε φοβητσιάρης, ίσα-ίσα που του αρέσουν τα δύσκολα! Σε μία ερωτική σχέση, θα κολλήσει πολύ περισσότερο όταν θα βρεθεί μία δύσκολη κατάσταση, την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσει… Είναι γνωστό πως ο Δίδυμος δεν τα θέλει όλα στο πιάτο, αλλά του αρέσουν οι προκλήσεις, που τον κάνουν να σκέφτεται και να προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις! Στην μοναδική περίπτωση που ο Δίδυμος θα το βάλει στα πόδια είναι αν προσπαθείς σκόπιμα να του κάνεις τη ζωή δύσκολη, βάζοντάς του όρια και περιορισμούς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρόβλημά σου είναι και πρόβλημά του και οι άνθρωποι φαίνονται στα δύσκολα… Αυτή την άποψη έχει ο Καρκίνος, ο οποίος παρόλο που πανικοβάλλεται, δεν καταθέτει τα όπλα εύκολα, πόσο μάλλον όταν αγαπά πραγματικά! Όταν προκύπτει κάποια δυσκολία σε μία σχέση, θα αναστατωθεί, θα κλάψει, θα πονέσει, θα βιώσει με ένταση το όλο πρόβλημα, αλλά στην συνέχεια θα σταθεί στο ταίρι του και θα δώσει με όλη του την καρδιά όλα του τα συναισθήματα, προκειμένου να ηρεμήσει το κλίμα και να ξεπεραστεί τα πρόβλημα! Ο Καρκίνος θα σε εκπλήξει με τον τρόπο που θα σου σταθεί, αν αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα το οποίο δεν τον αφορά… Θα το βιώσει σαν να είναι δικό του και θα σου σταθεί σαν να είναι οικογένειά σου!

ΛΕΩΝ

Ένα θαρραλέο Λιοντάρι ποτέ δεν βάζει την ουρά κάτω από τα σκέλια, αλλά υπερασπίζεται με όλη του την δύναμη κάθε άνθρωπο που έχει κοντά του, πόσο μάλλον τον σύντροφό του! Τα προβλήματα δεν τον τρομάζουν, ίσα-ίσα που τον «φτιάχνουν», γιατί του δημιουργούν την επιθυμία να δώσει μάχη, για να βγει νικητής… Ο Λέοντας θα σου σταθεί με όλο του το είναι σε κάθε προσωπικό σου πρόβλημα, αλλά θα είναι στο πλάι σου και σε κάθε δυσκολία που θα εμφανιστεί στη σχέση σας… Για όλα αυτά, είναι βασική προϋπόθεση, να λειτουργείς και εσύ ακριβώς το ίδιο απέναντί του, με λίγα λόγια να τον τιμάς σαν να είναι ο βασιλιάς σου (ή η βασίλισσα σου). Όσα χρόνια και να περάσουν, ό,τι και να έχει συμβεί μεταξύ σας, ο Λέοντας δεν ξεχνά… θα σου σταθεί σε ό,τι χρειαστείς, ακόμα και αν οι ζωές σας έχουν επί της ουσίας χωρίσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διατηρώντας σχέση με έναν Παρθένο, θα αντιληφθείς ότι έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο λογικό, πρακτικό και αρκετά συντηρητικό στις απόψεις του! Δεν είναι εκφραστικός, για το λόγο αυτό μην περιμένεις να σε αρχίσει στις αγκαλιές, στα χάδια και στα γλυκόλογα, όταν θα περνάς κάποια δύσκολη φάση… Ίσα-ίσα που θα σου πάει και λίγο κόντρα, για να σε κάνει να δεις τις καταστάσεις γύρω σου με έναν πιο σοβαρό και όχι συναισθηματικό τρόπο! Όταν στη σχέση σας υπάρχουν προβλήματα, ο Παρθένος παγώνει, μαζεύεται, προβληματίζεται και προσπαθεί να βρει λύση! Θα το βάλει λοιπόν στα πόδια, αν δει ότι εσύ από την πλευρά σου δεν κάνεις καμία προσπάθεια να επιβάλεις τη λογική στην όλη κατάσταση!

ZΥΓΟΣ

Η ζωή είναι γέλιο, χαρά, διασκέδαση, έρωτας και απόλαυση για τον Ζυγό, που δεν αφήνει τα προβλήματα και τη μιζέρια να του στερούν την ευτυχία και τη καλοπέραση! Επιπλέον, πρέπει να έχεις υπόψη σου, πως όσο και να σε αγαπά ένας Ζυγός, είναι από την φύση του αρκετά δειλός και βάζει την ουρά κάτω από τα σκέλια, όταν υπάρχουν προβλήματα… Αυτό δεν θα το κάνει μόνο μαζί σου, το κάνει και με τον ίδιο του τον εαυτό, είναι η τακτική του Ζυγού να κουκουλώνει τα προβλήματα, να το βάζει στα πόδια, να προσπαθεί να ξεφύγει από τις κακοτοπιές… Είναι βέβαιο ότι αν περνάς κάποιο προσωπικό πρόβλημα που δεν τον αφορά, θα προσπαθήσει να σου φτιάξει το κέφι, αν όμως εσύ συνεχίσεις να μην είσαι καλά και περνάς μία μεγάλη προβληματική περίοδο, μην περιμένεις ότι θα είναι συνέχεια δίπλα σου, να σου προσφέρει απλόχερα τον ώμο του για να κλάψεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός ξέρει πολύ καλά ότι η ζωή δεν είναι πάρτι, αλλά πολλές φορές τα γεγονότα γύρω μας εξελίσσονται με τέτοιο τρόπο, που μας κάνουν να αισθανόμαστε σαν να πρωταγωνιστούμε σε δραματική ταινία! Ο Σκορπιός όταν αγαπάει δίνει ψυχή και σώμα στον άνθρωπο που είναι δίπλα του και τον στηρίζει με όλο το σθένος του! Επομένως, δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψει ποτέ, επειδή μπορεί να περνάς μία δύσκολη φάση! Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που βιώνεις παρέα με τον Σκορπιό μία προβληματική ή δύσκολη κατάσταση; Και σε αυτή την περίπτωση δεν θα το βάλει στα πόδια, αλλά θα παραμείνει στη σχέση του, έστω και αν με την στάση του και την καχυποψία του, επιβαρύνει το κλίμα ανάμεσά σας…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι γεγονός ότι ο Τοξότης βαριέται πολύ εύκολα, ακόμα και τα προβλήματα τον κουράζουν και παρόλο που δεν τα αποφεύγει, φροντίζει να απομακρύνει από κοντά του τους ανθρώπους που τα δημιουργούν! Έτσι λοιπόν, ενώ μπορεί να μην είναι δειλός αλλά δυναμικός, ο Τοξότης θα το βάλει στα πόδια, αν του περιορίσεις την χαρά, την αισιοδοξία και προπάντων, την ελευθερία! Θα υπάρξουν στιγμές που θα λειτουργήσει αρκετά εγωκεντρικά, γιατί θεωρεί ότι ο κάθε ένας από εμάς πρέπει να δίνει μόνος του τις μάχες στη ζωή! Επιπλέον, στην αισθηματική του ζωή είναι της άποψης ότι σε μία σχέση δεν πρέπει να δημιουργούνται προβλήματα, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να βγαίνουν αβίαστα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν ένας Αιγόκερως διατηρεί μία σχέση (είτε ερωτική, αλλά είτε και φιλική), θεωρεί ότι είναι υποχρέωσή του να σταθεί στον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Ακόμα και στην περίπτωση που δεν το αισθάνεται, είναι της άποψης ότι έχει την ευθύνη να συμπαρασταθεί και να παραμείνει στο πλάι ενός ανθρώπου, με τον οποίο έχει ζήσει κάποιες στιγμές! Δεν θα το βάλει στα πόδια, θα διατηρήσει την ψυχραιμία του, θα βάλει κάτω τη λογική του και θα σταθεί σε οποιοδήποτε πρόβλημα με τον καλύτερο τρόπο! Ωστόσο, αν το πρόβλημα επαναλαμβάνεται και παρόλη την υποστήριξή του γίνονται διαρκώς τα ίδια και τα ίδια λάθη, τότε η τιμωρία του θα είναι η φυγή του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος αγαπά όλο τον κόσμο και είναι αρκετά ευαισθητοποιημένος για τους ανθρώπους γύρω του, έστω και αν φαίνεται πολλές φορές ότι το μυαλό του είναι πάνω από το κεφάλι του! Παρόλη την ανωριμότητα που εκπέμπει, θα σταθεί σαν βράχος δίπλα σου σε κάθε δυσκολία που θα περάσεις, θα είναι εκεί δίπλα σου σαν πραγματικός φίλος! Αν όμως έχεις δεσμό με έναν Υδροχόο και υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σας, τότε κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι δεν θα το βάλει στα πόδια… Θα τρέξει μακριά από μία προβληματική σχέση που του στερεί την ελευθερία έκφρασης και τον περιορίζει στη δράση του! Επομένως να γνωρίζεις ότι τα συνεχή προβλήματα μεταξύ σας, μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν!

ΙΧΘΥΣ

Είναι γνωστό ότι ο Ιχθύς πολλές φορές είναι στην… κοσμάρα του, με λίγα λόγια ταξιδεύει στις σκέψεις του και καθυστερεί να καταλάβει τι γίνεται γύρω του! Επιπλέον, τα δύσκολα τον μπλοκάρουν, για το λόγο αυτό πολλές φορές αποφεύγει να δει κατάματα τη αλήθεια και να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα! Μπορεί να περνάς μία δύσκολη φάση, να έχεις ανάγκη από την συμπαράστασή του και αυτός να είναι άφαντος ή να μην μπορεί να καταλάβει την σοβαρότητα του προβλήματός σου! Αν διατηρείς σχέση με έναν Ιχθύ και υπάρχουν προβλήματα μεταξύ σας, τότε από τη μία θα είναι απαρηγόρητος, από την άλλη θα προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι όλα πάνε καλά… γιατί η αλήθεια θα τον πληγώνει! Βέβαια, με έναν Ιχθύ δεν μπορείς ποτέ να πεις με σιγουριά ότι δεν θα το βάλει στα πόδια σε μία δύσκολη φάση…Πηγή