Ποιες Ελληνίδες βραβεύτηκαν από τον Όμιλο Unesco;

Σημαντικές προσωπικότητες προσκλήθηκαν στην εκδήλωση, προκειμένου να τιμηθεί η «Γυναίκα στον σύγχρονο κόσμο» και η προσφορά της καθεμίας στον εκάστοτε χώρο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Ιφιγένεια του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρός του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, κος Ιωάννης Μαρωνίτης και στη συνέχεια έγινε η βράβευση σημαντικών κυριών από διάφορους χώρους, όπου η καθεμία έχει ξεχωρίσει στο δικό της.

Τη λαμπερή γιορτή παρουσίασε η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου. Εκτός από τη δημοσιογράφο, βραβεύτηκαν επίσης οι κυρίες: Ελένη Αντωνιάδου, Ερευνήτρια της NASA, Μαρίνα Βερνίκου, Ιδρύτρια CREAID – Επιχειρηματίας, η Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Πρόεδρος του συλλόγου «ΑΛΜΑ»-Ειδική παιδαγωγός, η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, η Σοφία Εφραίμογλου, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού-Επιχειρηματίας, η Λίλα Κουντουριώτη, αθλητικογράφος, η Κέλλυ Λουφάκη, Πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο και η Βασιλική Μιλλούση, Πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής.

]

Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ