Αυθεντική και ελληνική συνταγή για ψητή φέτα.
Υλικά:
280γρ. τυρί φέτα
15γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
30γρ. κρουτόν
120γρ. σάλτσα ντομάτας
30γρ. ελαιόλαδο
2γρ. πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
3γρ. βασιλικός, ψιλοκομμένος
Διαδικασία:
Πάρτε ένα μέτριο τηγάνι για σαγανάκι και τοποθετήστε την σάλτσα ντομάτας.
Έπειτα προσθέστε την φέτα και στην συνέχεια ρίξτε από πάνω τα υπόλοιπα υλικά και τέλος το ελαιόλαδο.
Σε προθερμασμένο φούρνο, ψήνετε στους 180 βαθμούς μέχρι η φέτα να πάρει ωραίο χρυσοκίτρινο χρώμα.