Προετοιμασία: 10΄, Ψήσιμο: 20΄

Υλικά (για 2 μερίδες)

  • 2 πίτες για γύρο
  • 2 φέτες ζαμπόν
  • 4 ροδέλες ντομάτας
  • 100 γρ. τυρί τριμμένο
  • 1/2 πιπεριά πράσινη, κομμένη σε ροδέλες
  • 2-3 μανιτάρια, κομμένα σε ροδέλες
  • 100 γρ. φέτα τρίμμα
  • 1 κρεμμύδι μικρό, κομμένο σε ροδέλες
  • 6-7 ελιές, απύρηνες, κομμένες σε ροδέλες
  • λίγη ρίγανη

Διαδικασία

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C. Βάζουμε τις πίτες σε ένα αντικολλητικό ταψί.

Προσθέτουμε στη μία το ζαμπόν, 2 ροδέλες ντομάτας, το τυρί, την πιπεριά και τα μανιτάρια.

Στην άλλη πίτα ρίχνουμε τη φέτα, τις άλλες 2 ροδέλες ντομάτας, το κρεμμύδι, τις ελιές και λίγη ρίγανη.

Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.

kathimerini.gr



agrinio24.gr