Σύμφωνα με τους ειδικούς, η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ μειώνει τις επιδόσεις των αντρών στο κρεβάτι.

Το αλκοόλ λοιπόν δεν πρέπει να κατατάσσεται στα αφροδισιακά, καθώς δυσκολεύει την επίτευξη και τη διατήρηση της στύσης, άρα και την επίτευξη του οργασμού, για τον άντρα.

Οι ειδικοί επισημαίνουν πως δεν χρειάζεται οι άντρες να απέχουν εντελώς από την κατανάλωση αλκοόλ για να προστατεύσουν τη στύση τους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πίνουν με μέτρο. Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κατάχρησης Αλκοόλ και Αλκοολισμού, ως «μέτρια κατανάλωση αλκοόλ» ορίζονται τα δύο ποτά την ημέρα για τους άντρες και το ένα ποτό για τις γυναίκες.

Παρ’ όλα αυτά υπάρχει ένα ποτό που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τη σεξουαλική ζωή των ανδρών και να ανεβάσει τη λίμπιντο.

Πρόκειται για την μπύρα. Αν η μπύρα καταναλώνεται συνετά και με μέτρο μπορεί να αποδειχθεί ακόμα και ευεργετική για τη σεξουαλική ζωή των ανδρών. Αφού σύμφωνα με τους ειδικούς, η μπύρα, φαίνεται πως σε μέτριες ποσότητες προσφέρει διάφορα οφέλη.

Η κατανάλωσή της πρέπει να γίνεται με μέτρο. Σε διαφορετική περίπτωση η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μεταξύ άλλων, επηρεάζει αρνητικά και τη λίμπιντο των ανδρών.

govastileto.grΠηγή