Πώς να γοητεύσετε έναν άντρα που μόλις γνωρίσατε

Διαβάστε παρακάτω πως θα «μαγέψετε» έναν άντρα που μόλις γνωρίσατε και θέλετε να προχωρήσετε σε σχέση μαζί του.

Στα πρώτα ραντεβού μη γίνεστε πιεστικές. Οι άντρες προσέχουν πάρα πολύ τα λόγια σας στα πρώτα ραντεβού. Εκεί πρέπει να κρατήσετε μια ισορροπία των πραγμάτων για να μη χαθεί το ενδιαφέρον.

Ποτέ μην ξεκινάτε ένα ραντεβού λέγοντας «Έχω βαρεθεί να βγαίνω ραντεβού και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βρω κάποιον 100% έτοιμο για γάμο, με τον οποίο θέλω να κάνω 2 παιδιά και να ζήσω σε ένα σπίτι στην εξοχή». Γενικά μην λέτε τίποτα που να υποδηλώνει μονιμότητα και «βαριά» δέσμευση.

Μην παρατάτε τα ενδιαφέροντα σας. Πολλές γυναίκες έχουν μια ενδιαφέρουσα ζωή, αλλά όταν συναντούν έναν άντρα επικεντρώνονται τόσο πολύ σε αυτόν προσπαθώντας να τον ικανοποιήσουν. Το αποτέλεσμα είναι να απομακρύνονται από τις φίλες, τα ενδιαφέροντά και τη ζωή τους. Αυτό στα μάτια των αντρών δείχνει βαρετό και χάνουν τον ενθουσιασμό τους για εσάς. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποκτήσετε δραστηριότητες που θα σας κάνουν πιο ελκυστικές στον άντρα που θέλετε να σας πλησιάσει.

Δώστε του χρόνο και χώρο να έρθει αυτός σε εσάς. Αφήστε του χώρο για να σας πλησιάσει. Μην του τηλεφωνείτε συνεχώς, μη στέλνετε μηνύματα, μην τον ψάχνετε στα social media. Επικοινωνήστε έξυπνα και διακριτικά, αφήστε τον να σας ψάξει αυτός πρώτος!

Μην μοιράζεστε μυστικά και προσωπικές σκέψεις μαζί του τον πρώτο καιρό. Δεν χρειάζεται και να ακούσει για τα προβλήματα στην δουλειά, την σχέση με την κολλητή σας, τον πρώην που σας απάτησε κτλ. Να είστε ευχάριστες, εύστροφες και ευέλικτες στην κουβέντα τον πρώτο καιρό.


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ