Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή και πείσμα και να ακολουθήσουμε κάποιες χρήσιμες συμβουλές με τις οποίες αυτή τη χρονιά θα τα καταφέρουμε!

Κάντε τον στόχο σας συνήθεια. 

Αν για παράδειγμα ο στόχος σας για το νέο έτος είναι να χάσετε βάρος και να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, είναι καλό να πείτε στον εαυτό σας «Θέλω να βελτιώσω τη σιλουέτα και την υγεία μου, οπότε θέλω να πηγαίνω στο γυμναστήριο 4 φορές την εβδομάδα».

Μετά από αυτή τη δήλωση, προσπαθήστε να πηγαίνετε όντως στο γυμναστήριο 4 φορές την εβδομάδα, ώστε η άσκηση να γίνει για εσάς συνήθεια και να επιτύχετε σιγά σιγά τον στόχο σας.

Επιβραβεύστε τον εαυτό σας.

Κάθε μέρα ακολουθείτε κάποιες ενέργειες που έχετε αποφασίσει πως σας οδηγούν στην εκπλήρωση των στόχων σας. Όταν λοιπόν βλέπετε την πρόοδό σας, καταγράψτε την και έπειτα επιβραβεύστε τον εαυτό σας για την προσπάθειά σας. Η συγκεκριμένη τακτική θα σας δώσει την δύναμη και την ενίσχυση που χρειάζεστε για να συνεχίσετε την προσπάθειά σας και να φτάσετε στην εκπλήρωση των στόχων σας!

Λάβετε υποστήριξη από τους φίλους και την οικογένειά σας!

Σίγουρα θα έχετε ακούσει κάπου τη συγκεκριμένη συμβουλή και ναι, μπορείτε να την ακολουθήσετε γιατί θα σας βοηθήσει πολύ. Η υποστήριξη από τους στενούς σας φίλους και την οικογένειά σας, θα σας βοηθήσει να επιτύχετε όποιους στόχους βάλατε για την νέα χρονιά και θα σας δώσει την απαραίτητη δύναμη τις στιγμές που νιώθετε πως δεν μπορείτε να υπερνικήσετε τα εμπόδια που θα βρεθούν στον δρόμο σας.Πηγή