Ο Κριός είναι αρκετά δυναμικός και ενεργητικός. Μένει προσηλωμένος στο στόχο του και ξεκινά μια γεμάτη κουραστική προπόνηση, χωρίς να ξεχνάει στιγμή το στόχο του.

Ο Ταύρος, γνωστός για τις ναρκισσιστικές του τάσεις, προσπαθεί ναι μεν να φτιάξει την εικόνα του με τη βοήθεια της γυμναστικής, τραβώντας παράλληλα τα βλέμματα. Η αλήθεια είναι πως δεν τρελαίνεται να λιώνει στα γυμναστήρια, αλλά θα το κάνει.

Ο Δίδυμος είναι γκατζετάκιας και μανιακός με την τεχνολογία. Ακόμη και την ώρα της άσκησης δε θα αφήσει στην άκρη το κινητό του, αφού θα κοιτά διαρκώς τις βοηθητικές εφαρμογές που θα του δείχνουν πόσο χρόνο έτρεξε, πόσες θερμίδες έκαψε και πάλι από την αρχή.

Ο Καρκίνος δεν είναι τόσο ενεργητικός. Δε θα τον δείτε να τρέχει και να ιδρώνει από την κορφή έως τα νύχια στο διάδρομο, ούτε να σηκώνει μανιωδώς τα βάρη. Προτιμά τις πιο ήρεμες μορφές άσκησης, με τη γιόγκα να βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών του.

Ο Λέων αν ξεκινήσει κάτι, τότε θα αφοσιωθεί σε αυτό. Έτσι και με τη γυμναστική, αν ξεκινήσει δε σταματάει με τίποτα. Ως ανταγωνιστικό ζώδιο σίγουρα θα το δεις να κοντραρίζεται στα βάρη με κάποιον επίσης ανταγωνιστικό τύπο.

Ο Παρθένος ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής, με προσεγμένη διατροφή και γυμναστική. Θα κάνει τα πάντα για να διατηρείται σε φόρμα, ενώ για να εξαφανίσει τυχόν ατέλειες μπορεί να απευθυνθεί και σε κάποιον έμπειρο personal trainer.

vita.grΠηγή