Η κρυφή σχέση που είχαν πριν το παιχνίδι η Αργυρώ Τσιοράνου και ο Γιάννης Κοπιδάκης αποκαλύφθηκε στο χτεσινό Power of Love.

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα, οι παίκτες κατηγόρησαν τον Γιάννη και την Αργυρώ πως έχουν σχέση πριν το παιχνίδι, ενώ τον γύρο των social media έκανε η αποκάλυψη της φωτογραφίας στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στην οποία το ζευγάρι φαίνεται αγκαλιασμένο.

Η Μαρία Μπακοδήμου, λοιπόν, μπήκε στο σπίτι του Power of Love και ζήτησε απαντήσεις από τον Γιάννη, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ήταν ζευγάρι με την Αργυρώ.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου που δεν μπόρεσα να πω την αλήθεια από την αρχή. Με την Αργυρώ όντως είχαμε σχέση όμως όταν ήρθα εδώ, δεν είχαμε σχέση. Όταν την είδα στο διπλανό σπίτι, δεν το πίστευα… Δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω» είπε ο Γιάννης.

Μέσω skype συνδέθηκε με το σπίτι του Power Of Lοve και η Αργυρώ Τσιοράνου η οποία έδωσε εξηγήσεις για το θέμα που προέκυψε με την αποκάλυψη ότι ήταν ζευγάρι με τον Γιάννη Κοπιδάκη πριν μπουν στο παιχνίδι.

«Ζητώ συγγνώμη σε όλους» ήταν τα πρώτα λόγια της, ενώ πρόσθεσε: «Είχαμε χωρίσει αρκετούς μήνες πριν το παιχνίδι γιατί είχε γίνει ένας μεγάλος καβγάς με το Γιάννη γιατί εκείνος έφταιγε. Ένιωθα πολλά πράγματα γι’ αυτόν τον άνθρωπο.

Όταν έκανα αίτηση για το παιχνίδι, δεν γνώριζα ότι έκανε και ο Γιάννης αίτηση» ξεκαθάρισε.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι παίκτες δεν χάρηκαν καθόλου με αυτή την εξέλιξη, καθώς οι περισσότεροι θεώρησαν πως όλο αυτό είναι άδικο για τους ίδιους.

iefimerida.grΠηγή