Η ένταση στο Power of Love δεν έχει τέλος και πρωταγωνιστές για ακόμη μία φορά είναι ο Παύλος Παπαδόπουλος και ο Αντώνης Χρόνης.

Στο γκαλά της Κυριακής προβλήθηκε απόσπασμα που έδειχνε τον Παύλο να παίρνει τη φωτογραφία του και να τη βάζει σε διαφορετικό σημείο, μακριά από εκείνες των αγοριών. Αυτή η κίνηση προκάλεσε την αντίδραση του Αντώνη, ο οποίος χαρακτήρισε τον συμπαίκτη του τραμπούκο.

«Δεν πειράζει γιατί μας διευκόλυνε από το να πάρουμε εμείς τη δική μας φωτογραφία. Ούτε εγώ θέλω να έχω τη φωτογραφία μου δίπλα στου Παύλου. Η γνώμη μου είναι ότι είναι τραμπούκος. Φάνηκε άλλωστε σε πάρα πολλά σημεία»,  είπε ο Αντώνης αναφερόμενος και στο επεισόδιο με τον Ιωνα, ο οποίος ανέφερε πως είπε κι άλλα που δεν προβλήθηκαν.

«Τη λέξη τσουτσέκι που είπες καταρχήν πάρ’ την πίσω και πρόσεχε πως μιλάς και πως ανοίγεις το στόμα σου. Δεν σου έχω δώσει κανένα τέτοιο δικαίωμα να πεις αυτή τη λέξη», απάντησε ο Παύλος, με τον Αντώνη να διευκρινίζει ότι αυτή ήταν μια λέξη που είπε εκείνος για τη Νέρτζη.Πηγή