Πρόκειται για ένα σκούτερ με αστικό προσανατολισμό και για ένα off-road υβρίδιο που συνδυάζει στοιχεία μοτοσυκλέτας και mountain bike. Και τα δυο είναι ηλεκτροκίνητα και τα δύο διαθέτουν ιδιαίτερη εμφάνιση, πολύ μακριά από όσα μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα η H-D.

Αυτά τα δύο πρωτότυπα μοντέλα μαζί με την LiveWire είναι τα πρώτα αποτελέσματα του οράματος «Harley-Davidson’s More Roads», τα οποία, όπως τονίζει η εταιρεία «οδηγούν σε μια ευρύτατη γκάμα ηλεκτρικών μοτοσυκλετών που θα σχεδιαστούν για να εδραιώσουν μέσα στα επόμενα χρόνια το εργοστάσιο στην κορυφή της κατασκευής ηλεκτρικών μέσων μετακίνησης και να εμπνεύσουν νέους αναβάτες σε νέους τρόπους μετακίνησης».

Πρόσφατα, η Harley-Davidson έδωσε στη δημοσιότητα δύο videos με τα δύο πρωτότυπα εν δράσει στο Άσπεν. Στο πρώτο ο 4 φορές χρυσός νικητής των X-Games «Jacko» Strong παίζει στο χιόνι με το off-road υβρίδιο, ενώ στο δεύτερο ο παρουσιαστής των X Games 2019 Jack Mitrani παίρνει μια γεύση από τις δυνατότητες του ηλεκτροκίνητου σκούτερ κυκλοφορώντας στους χιονισμένους δρόμους της πόλης.Πηγή