«Απαγορεύεται να φορέσεις λευκό φόρεμα αν είσαι καλεσμένος σε γάμο» λέει μια λαϊκή ρήση. Κι όμως ένα ζευγάρι έσπασε το ταμπού και ζήτησε από τις καλεσμένες να φορέσουν όλες τα νυφικά τους, για έναν πολύ πρωτότυπο και διαφορετικό γάμο.

Πρόσφατα, ο Τζέσι και η Όντρεϊ από τις ΗΠΑ, έκαναν μια ασυνήθιστη τελετή και κρίνοντας από τα χαμόγελα στις φωτογραφίες, ήταν σίγουρα μια τεράστια επιτυχία. «Υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση για έναν ‘παραδοσιακό’ γάμο, ακόμη κι αν αυτό δεν μας αντιπροσωπεύει» δήλωσε το ζευγάρι στο Imgur. Και ανάμεσα στα πολλά πρωτότυπα πράγματα που έκαναν, ο κώδικας ενδυμασίας ξεχώριζε αναμφίβολα περισσότερο.

«Θεωρήσαμε λυπηρό το γεγονός ότι οι περισσότερες γυναίκες φορούν το νυφικό τους μόνο μία φορά στη ζωή τους και έτσι ζήτησαν από όλες όσες θα ερχόντουσαν στον μη παραδοσιακό γάμο μας, να φορέσουν και πάλι τα νυφικά τους» είπε η Όντρεϊ. Μάλιστα, η ίδια σχεδίασε το νυφικό της εμπνευσμένη από την Σταχτοπούτα και την Έλσα. Αντίθετα, οι φίλοι του γαμπρού, δεν φόρεσαν κοστούμια, αλλά μπλουζάκια με τύπωμα κουστουμιού, γιατί όπως λένε και οι ίδιοι «Ποιος θέλει να φοράει σμόκιν;».

Το ζευγάρι, επίσης, λόγω της μεγάλης του αγάπης για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, στην δεξίωση έπαιζε τα soundtracks ταινιών ενώ είχαν παιχνίδια arcade, ως ανάμνηση της παιδικής τους ηλικίας.

iefimerida.grΠηγή